Komentari na vest

Golmani, nema spavanja kada Docić šutira: Kapiten Čuke posle Stevanovića šokirao i Borjana (VIDEO)

Srpski samuraj

pre 11 meseci

Strašan gol je postigao! Majstorija!
G

Gosttt

pre 11 meseci

Bravo majstore
G

Gost Djape

pre 11 meseci

Jesam Zvezdas, ali kapa dole Docicu za majstoriju, u stilu Piksija. Hvala nasim igracima na zalaganju i duploj kruni.
Г

Гос'

pre 11 meseci

Свака час' за погодак. Ово није слулајно, већ је показао да има топ левицу. Гол из корнера могу само извести играчи са изузетном техником ударца попут Пиксија, Рамба Петковића, Перице итд..
S

Saša_PFC

pre 11 meseci

Jadni Borjan....od kada je u C.Zvezdi karijera mu stalno sa novom sezonom ide nizbrdo...od ponizavajucih utakmica u Evropi gde je imao"čast"da primi po 6.golova po utakmici i to vise puta doziveo je i ovaj ponizavajuci trenutak.Mislim da mu je ovo ispisnica iz kluba i da lepo oprosti duvove koje mu C.Zvezda duguje i da lagano ode do Kanade i zaradi neki evro do kraja karijere.
G

GABI GO

pre 11 meseci

A KAD JE BORJAN DONOSIO GRUPNE FAZE BRANIO PENALE SVI STE GA TAD KOVALI U ZVEZDE.A SAD GA PLJUJETE TERATE..MENJATE SVOJA MISLJENJA KAO GAĆE I CARAPE …
A

Ali ono

pre 11 meseci

Ono foliranje Borjana posle gola😂😂😂😂😂
L

Laki92

pre 11 meseci

Vidim da svi redom pljuju Borjana, jedva dočekali, ali realno je izveo perfektno.
h

halo

pre 11 meseci

Definitivno je perfektno izveo svoje sad već poznato žaljenje na "povrede" kad god napravi neku glupost, zamalo da se primim da se ozbiljno povredio pa da ćemo možda biti spašeni njegovog terora u LŠ sledeće sezone.
n

nR

pre 11 meseci

Upeca se so*ina kao Bajko!
h

halo

pre 11 meseci

Borjana ako nije sramota da klubu kad se uračunaju bonusi izbija skoro milion evra godišnje i priređuje ovakva najmunisanja prvo u Evropi, a sad i u domaćim okvirima, svaka mu čast.
N

News

pre 11 meseci

Borjan ima platu od 1.1 milliona evra godisnje plus bonusi. On moze realno sa uzme 1.5 mil realno godisnje.
V

Vlasotince

pre 11 meseci

BORJAN sa stomacinom
V

Vasilis

pre 11 meseci

Barak kad dodje, ako ostavi 3 igraca u timu od startnih 11 ja ne znam. Ovi likovi ne mogu da prodju 2. kolo kvalifikacija. Sreca nasa pa su Miloje i Deki nakupili bodova za koeficijent.
M

MarkoPD

pre 11 meseci

Docic doktorski.Ali Luka Adzic je Ronaldo za (drvo)Pesica.Mali moze igrati i 9tku a i po krilu.U prvom poluvremenu svaku loptu primio,zagradio,sacuvao.I kad mi kaze neko Vigo je igracina.Kakva crna igracina,bek za 45minuta nijednom nije centrirao.Dobije loptu,vrati je nazad i stane ko ukopan.
I

Ivan FCRS

pre 11 meseci

Koju svaku loptu, cukaricki presao centar 3 puta, koliko je to Adzic imao kontakata sa loptom, ja ga nisam ni primetio...
Ц

Цопе

pre 11 meseci

Алал вера