©MN Press
©MN Press

Gordić odlazi iz Zvezde, na korak od Partizanovog rivala u Evropi

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.07.22. | 20:22

Zvezdin čuvar mreže blizu vicešampiona Kipra, opcija pozajmica do kraja sezone

Pitanje statusa Miloša Gordića, perspektivnog golmana u ovom momentu prekobrojnog u Crvenoj zvezdi, blizu je razrešenja pošto su Crvena zvezda i AEK Larnaka postigli načelni dogovor o pozajmici mladog čuvara mreže.

Prema saznanjima Mozzart Sporta golman koji je pao u drugi plan u konkurenciji Milana Borjana, Zorana Popovića i Nikole Vasiljevića gotovo izvesno će neophodne minute potražiti u redovima vicešampiona Kipra.

Izabrane vesti

Ukoliko dogovor bude realizovan Gordić će dres kluba iz Larnake nositi do kraja sezone, a AEK bi preuzeo isplatu primanja čuvara mreže rođenog 2000. godine.

Podsetimo, najmlađi od četvorice golmana šampiona Srbije nije registrovan za superligaške izazove crveno-belih i sa rukovodstvom crveno-belih dogovorio je da potraži sredinu u kojoj bi nastavio da stiče iskustvo. Zainteresovan za Gordića bio je i Spartak iz Subotice, ali je na poziv Golubova stigao negativan odgovor iz Ljutice Bogdana.

Čuvar mreže koji je prošao sve Zvezdine mlađe kategorije pekao je zanat na pozajmici u Mačvi, a prethodne sezone je kao bonus za tim Dejana Stankovića upisao minute na tri prvenstvene utakmice.

U slučaju da dogovor bude ozvaničen do srede Gordić bi mogao čak da se nađe u protokolu za utakmicu protiv Partizana u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope s obzirom da po pravilima UEFA klubovi imaju pravo da registruju jednog igrača najkasnije 24 časa pre kraja utakmice.



tagovi

FK Crvena zvezdaAEK LarnakaMiloš Gordić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara