Komentari na vest

Gordićeva pat pozicija: Prekobrojan u Zvezdi, odbio pozajmicu

v

vdd

pre gotovo 2 godine

Ovo je greska nas mladi golman medju najboljim u ligi. Ima fantastican refleks, u Spartaku bi bio 3 golman posto sada ima prednost Manojlovic i ako je losiji golman od Dubljanica. Nabolja bi opcija bilo da ode u Nis i tamo se nalazi i jos jedan golman koji nije imao mesto u Spartaku Dujmovic koji opet greje klupu kiksari Drobnjaku i tu bi imao sansu Gordic da bude i prvi golman. PO meni bolji ako nista mogao bi deliti minute sa Dujmovicem, mada Drobnjak opet ce imati prednost. U TSC bi isto po kvalitetu bio prvi golman mada imaju ovog klinca od 19 godina Ilica kome daju sansu da bude starter sto je velika pohvala isrped Bursaca od 21 godinu i veterana Filipovica. Imaju 3 golmana ali moguce da bi kvalitetom bi najbolji. Zato je Nis najbolje mesto i da potpise ugovor za stalno ili da ide negde tipa Kragujevac ili Vozdovac pa i Napredak. Bilo koje mesto u Mozart SL jer ce vrlo brzo pokazati kvalitet i uci u ozbiljnu pricu jer stvarno je odlican golman
g

ganzibell

pre gotovo 2 godine

Sto mu ne ponude raskid ugovora? ionako nema neku platu, za 15k evra bi potpisao raskid i cao ako je toliko nepotreban.
T

Tuhel

pre gotovo 2 godine

Kakav Popović,golman koji voli klupu i cinkari za upravu svoje kolege.Gordić mora da bude prva opcija posle Borjana,on je Zvezdino dete.Napred Gorda !!!
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Najbolje je da ode na pozajmicu ili da nadje drugi klub gde će da brani standardno. Teško će on do minutaže, tek je treći golman. Teško će bilo koji mladi golman na gol Zvezde. Borjan će do kraja karijere ostati, a i kada ode opet će dovesti nekog proverenog golmana koji ima nešto iza sebe. Mladi golmani nemaju nikakvu šansu sa postanu standardni broj 1 u Zvezdi. Jedina dobra stvar za mlade golmane u Zvezdi je što se dobro i kvalitetno radi, i mogu da napreduju. Ali mnogo teško da budu br 1.
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Umesto da ga pošalju, njega i Motiku, u Radnički i tako na neki način izglade stvari oko Mitrovića , oni ga šalju u Spartak gde je pitanje da li bi bio prvi golman....
G

GOST 510

pre gotovo 2 godine

Motika dečko živeo u Minhenu i Berlinu igrao u svetski moćnoj fudbalskoj sredini, napravio životnu grešku što je došao ovamo i očekuješ da ode u neki NIŠ ? Dečko je kvalitet mogao je da ode gde hoće a došao ovamo gde je verovatno toliko prsao psihički da može i karijeru da sroza. I ovaj Gordić , dečko rođen u Beogradi, brani za mladu reprezentaciju, ima već 22 godine i vi bi da ide u neku provinciju?! Pa pozajmite ga ako valja u Austriju, Portugaliju, Švajcarsku...neku drugu ligu da igra normalan fudbal , uči jezik i da ga neko uoči ako valja.
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Sramota ih negde poslati onog Motiku jer taj se ne bi izborio za minute ni u Radniku, pa sad imaju problem kako opet javnosti objasniti jos jedan nevidjen promasaj.
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

Decko je odlican golman,pustite ga da brani negde Previse igraca pod ugovorom,stotinak
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Traži se drugi klub!
G

Gost77

pre gotovo 2 godine

Brate, rano mu traže klub amateri iz uprave, već treće kolo i gde će sad da brani i ko će da mu garantuje minutažu?
R

Rajče

pre gotovo 2 godine

Zvezdini treći golman ims platu milion evri i neće na pizajmicu. Krstičić ima milion evri platzu i sedi na atletzku stazu iza gol. Sramota zato cene u prodafnicu skaču svaku dan. Zato smanjivsju pemzije. Majkemi ovo e sramota. Tko uio tamo rizpi kad ono brzš ke da se sve pare guraju u Zvezdi. Samoda Zvezda ima a običan narod nema ta za lebac.
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Vidi, ako običan narod nema za lebac zbog FK Crvena Zvezda, nema šta dalje da ti se objašnjava.
M

Matija C.

pre gotovo 2 godine

E Rajce,Rajce škola plače za tobom
Z

Zvezdaa

pre gotovo 2 godine

Šteta za Gordu, dobar momak i veliki ciganin, tu je od malih nogu u Zvezdi. Nadam se da ce ipak otici negde da odbrani dobro polusezonu i da se vrati kao drugi golman.
K

Komkomkom

pre gotovo 2 godine

Vasiljevic je bio na pozajmicama i dosta je isksuniji od Gordica. Zasluzio je da ovaj put ostane u klubu, dobar je golman sto se moglo videti i prosle sezone!
2

2324

pre gotovo 2 godine

Marinkovica za drugog golmana i davati mu sansu mali je neverovatan
j

jaaaaaa

pre gotovo 2 godine

Gordic treba da bude prva zamena Borjanu
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Дајте вести на порталу,на ћирилици.Ајмо Моцарт можете Ви то.
c

c z

pre gotovo 2 godine

Tako se to radi u zvezdi ko nije za zvezdu na pozajmicu u drugi klub da se uzme neki dinar
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Naj pametnije je da momak brani kod nas svaku drugu trecu utakmicu u ligi naravno pa da imamo golmana na duge staze kada ode Borjan ali ako ga trenutno ne zele ja bih mu savetovao da trazi raskid ugovora i da sam sebi nadje klub....
N

Nepismen

pre gotovo 2 godine

NAJPAMETNIJE se piše zajedno a ne odvojeno.
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Da li znate koji su golmani najbolji? Svi koji imaju zdrave bubrege rece jednom jedan poznati golman. Vezano za Zvezdine golmane,tesko je skloniti Borjana sa gola a neko mora biti i rezerva.
P

Pomoćni

pre gotovo 2 godine

Odbio da bude rezerva u Spartaku,ako vec mora na klupu,bolje u Zvezdi nego kod Gajbe na klupi za rezerve.
g

gosti

pre gotovo 2 godine

Једино логично је да оде на позајмицу, и да иде на позајмице до краја уговора, па да онда промени клуб. Овако са терањем ината ће сам себи упропастити каријеру. Штета да пропадне тако добар голман.
G

Gordin stric

pre gotovo 2 godine

Gordića su slali u Spartak gde brani bivši Zvezdin golman Filip Manojlović,koji ima direktan potpisan ugovor sa Spartakom.Tamo nije mogao da brani.Popović se povredio,pauzira vec sedam dana.
Z

Zjubov

pre gotovo 2 godine

Samo strogo, kome se ne sviđa, šalji na tribine odmah i nek se gasi karijera .
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...ne verujem da bi tako govorio da si u mogucnosti da tebi nesto ugase...

Немања Земун

pre gotovo 2 godine

Steta za decka dobar golman... Ogresili se na njemu, sad neka ih pr...cka.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

U al će im naškoditi. Realno mu je da ode da brani nego da skloni Borjana sa gola.
P

Prosto resenje

pre gotovo 2 godine

PA NADJITE MU NEKI DRUGI KLUB,ILI NAS ILI INOSTRANI I NECE ODBITI POZAJMICU,MOZDA DECKU NE ODGOVARA SPARTAK!
G

Gostttt

pre gotovo 2 godine

Greska klinca. Pogresno ga savetuju. umesto da ode na pozajmicu i skuplja minute i iskustvo on bira tribine zato sto on misli da treba da brani ! To je nepostovanje kluba i sistema. Vodi se racuna o tome da kroz pozajmice napreduju i vrate se. Zvezda ih placa. da se ne vodi onda bi tavorili na tribinama i primali lovu. Mozda bas u tome i jeste fora. Primam lovu a ne branim niti se na mene ozbiljno racuna. To je nedostatak ambicija a toga nema u vrhunskom sportu. Klinac Stankovic je primer. Kida na treninzima, hoce da igra bilo sta samo da igra. Takve su bile pre 10, 20 g sve generacije. Danas se to izgubilo. Zasto Gavric ne igra u Ferencv..a kao kuka i motika kad je prodavan ! Zasto Adzic nigde nije igrao ? Isto nije hteo pozajmice. Tesko je danas biti sportski radnik u klubu. Svaki igrac ima novinara, svaki menadzer isto. Ima casnih novinara mnogo vise nego nepostenih. Ali manjina pise sve i svasta za sicu. Sve u svemu sa Gordicem treba raskinuti ugovor pa neka je i najbolji golman na svetu. Ne zavisi Zvezda od njega. On zavisi od nje !
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Prvo tvrdis kako svaki igrac i svaki menadzer ima svog novinara, pa onda napises kako je u pitanju novinarska manjina? Da nisi malo kontradiktoran? Znas li koliko fudbalera ima u Srbiji, a tek menadzera? Pa ti sad saberi koliko je to, po tvome, korumpiranih novinara i da li taj broj cini manjinu ili mozda ipak OGROMNU vecinu? Ne mozes u istom komentaru i nekoga prozvati, pa ga kao onda nesto braniti. Ispada kao da se svadjas sam sa sobom.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Pricas gluposti decko je dobar golman ivec bio po pozajmicama ako ne racunaju na njega neka,mimkundaju slobodne papire i da momak ode gde on hoce a ne da mu terzic odedjuje....
M

Mudrac

pre gotovo 2 godine

@gosttt, mudruješ , maloga šalju na pozajmicu ali ne da skuplja minute i iskustvo već da bude na klupi, pa onda svejedno mu je bio tamo na klupi ili u CZ, ali ne nije svejedno jer ako on ode iz CZ teško da će se vratiti (kao npr Babić sto je poslan u Portugal, pa produžetak pozajmice uz obavezan otkup, to hoće i sa ovim malim)… Pa će onda naravno faliti treći golman, i neće ga povuci iz omladinske selekcije nego će doći neki “talenat” iz Italije , možda i Stankovicevog sina..
C

CzBgg

pre gotovo 2 godine

Popovic je recimo kvalitetan golman ali realno on ne brani niti ce braniti, Vasiljevica i Gordica bih ostavio uz Borjana koga bih zadrzao jos ovu sezonu a od naredne sezone da brane mladji. Gordic moze da bude bitan golman u buduce i za reprezentaciju, Vasiljevic je stariji ali i on ima kvalitet, i jedan i drugi bi mogli da budu prvi golmani u Zvezdi.
S

Sva sreca

pre gotovo 2 godine

pa se ti ne pitas.
V

Vlada79

pre gotovo 2 godine

Taj Vasiljevic veze nema, on je menadzerski izvikani golman. Pogledaj 3 njegove utakmice i promenićeš mišljenje...
M

Meraklija 02

pre gotovo 2 godine

Vlada79 Ne moras da gledas tri utakmice pogledaj samo protiv Partizana u Krusevcu i Beogradu i protiv Vojvodine i ste ce da ti bude jasno,Ako imas nesto licno protiv Vasiljka to je nesto drugo.
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Pametno , golman kad ne brani gubi na samopouzdanju dosta ,a on je kalibar za evropu , nesreca je sto je Borjan golman u davnim vremenima bi branio i pre Rajkovica i pre Bajkovica

Mr 007

pre gotovo 2 godine

@Princ,pre Bajkovica vrlo moguce,ali tesko pored Rajkovica,jer je on branio sjajno u Zvezdi.
M

Milojko Arsenic

pre gotovo 2 godine

Pa logičnije je da ostane u zvezdani sedi na klupu i da prima skoro milion, nego da ide negde gde ce par losih intervencija samo sebi srozati platu u budućnosti.
L

Lee Addy

pre gotovo 2 godine

Greska, nije milion. 3.000.000 bez bonusa.
N

Neša78

pre gotovo 2 godine

Ako si mislio na milion dinara mesečno onda ok, mada je i to mnogo jaka cifra, nisu baš tako ludi u Zvezdi. Momak je dobar golman ali trenutno imamo bolje i iskusnije, ovaj dečko ima platu 4-5 hiljada€ mesečno maksimum. Za Srbiju je to fenomenalan iznos ali ne bi trebao da se zadovoljava sa tim. Nek’ ode negde, neka se dokaže i tu platu će lako pomnožiti sa 10, vrhunski golmani su na ceni svuda pa i kod nas.
M

Milojko Arsenic

pre gotovo 2 godine

Pa logičnije je da ostane u zvezdani sedi na klupu i da prima skoro milion, nego da ide negde gde ce par losih intervencija samo sebi srozati platu u budućnosti.

Немања Земун

pre gotovo 2 godine

Njegova plata plafon 5.000, mozda do 3.000 soma evrica. Ne lupaj kad ne znas, mladim igracima koji nisu afirmisani iz nasih skola je do 5.000.
C

Cujem

pre gotovo 2 godine

da su u Partizanki bolje plate .
A

Alkotest

pre gotovo 2 godine

Pozajmica u Radnickim iz Nisa bi bio najbolji potez za njega.Golman im je teska kiksara.Sa dobrim golmanom poput Gordica ni LK nebi bila daleko za Nislije pod uslovom da redovno pruzaju igre kao protiv Partizana i Zvezde (prvih 30 minuta)
N

Nišlija74

pre gotovo 2 godine

Radnički ima Dujmovića koji se vraća na gol. Vaš škart nam ne treba.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Za mladog igraca je najvaznije da igra, sustinski je to jedino i vazno. Tako da ko ga savetuje lose ga savetuje.....
m

madmix

pre gotovo 2 godine

nisu problem saveti nego dečko ne bi ni tamo branio,koja je poenta da bude rezerva u spartaku??
l

litar kafe

pre gotovo 2 godine

ako cemo realno mali i nije puno talentovan, on nema velik domet u buducnosti da bude prvi golman Zvezde. Mozda postane dobar SL golman, al nista vise od toga. Zbog toga i bolje da ide negde il nek se raskine ugovor, sta god. Nas Marinkovic iz omladinaca je dosta talentovaniji, mislim da treba da se fokusiramo jedino na njega od ovih mladhih.
V

Vozdovac

pre gotovo 2 godine

A ti znas koliko je talentovan, u Macvi je imao lepe partije
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Pa ako nije kvalitet kakv nam,je onda kvalitet stucnjaka koji su potpisali ugovor sa njim???
c

cccc

pre gotovo 2 godine

idi sine. makar u partizan. vasiljevic i popovic pre momka od 21 22 godine. pa ovo samo u zvezdi ima. umesto da uz borjana stasava i brani nasu ligu ili kup. sta vi radite u klubu.
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Koji crni partizan, momak ni u snovima ne bi otisao tamo
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Zar je za njega bitno da li je drugi ili četvrti golman.Dik je Borjan aktivan on neće braniti a logičnije je da neko ko ima 30 g.bude na klupi nego neko ko ima 20 g.
4

446

pre gotovo 2 godine

svako bi da brani u AV ZVEZDI,.kako Koroman rece,degutantno je danas u av srbiji biti zvezdas..
8

849449

pre gotovo 2 godine

Gasimo partisai!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Stvarno???

Lola2311

pre gotovo 2 godine

Kakve golmane imamo, majko mila... A kad se samo setim da je Bojan Pavlovic branio. 🤦🏻‍♂️
S

Sekulinjo

pre gotovo 2 godine

Realno , osim Borjana nasi rezervni golmani retko kad brane, Pop jedino ali i njemu se ne dahe prilika cak ni kad se Borjan moze odmoriti.
K

Kimibk

pre gotovo 2 godine

Mora da je zgrešio nešto prilikom procenata... Malo se otvorio
R

Realno ...

pre gotovo 2 godine

Baš dobar golman!