"Gori" Budimpešta: Sjajna atmosfera pred meč Mađarske i Srbije (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.10.23. | 20:32

Veliki broj domaćih navijača krenuo ka stadionu Ferenc Puškaš

Imala je fudbalska reprezentacija Srbije jedan kratak period - uoči Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. - podršku navijača kao da je u pitanju klupski fudbal, međutim, brzo je euforija splasnula i vratila se ravnodušnost prema nacionalnom timu. Kada FSS nije kažnjen, pa na tribine mogu i drugi osim đaka, poseta je prilično mala, često i mizerna bez obzira na rezultate Orlova. I zato su scene iz Budimpešte, gde naši fudbaleri igraju večeras protiv Mađarske važan meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, za nas nezamislive.

Oko 30.000 domaćih navijača okupilo se tokom dana na ulicama Budimpešte i zajedno krenulo na stadion Ferenc Puškaš. Uz pesmu i baklje, sa ciljem da pomognu svojim fudbalerima da slave u derbiju grupe i sačuvaju prvo mesto.

Izabrane vesti

Za razliku od Srbije, gde je pitanje koliko ljudi uopšte i zna da se večeras igra utakmica u Srbiji, Mađari u euforiji dočekuju okršaj sa Orlovima. Ulanzice su rasprodate za svega nekoliko sati, tako da se očekuje svih 65.000 gledalaca na stadionu.



tagovi

Fudbalska reprezentacija Mađarskenavijači

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara