Gotovo: Goh stiže u Beograd da potpiše za Partizan

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.01.24. | 12:54

Ugovor na tri godine

Poručio je juče Ivica Kralj, sportski direktor Partizana, da posao oko dovođenja Jung Džun Goha još nije gotov, ali da ide u dobrom pravcu. Međutim, 24 časa kasnije i na taj transfer crno-beli su uspešno stavili tačku.

Mladi korejski fudbaler Jung Džun Goh danas će doputovati u Beograd, gde će potpisati ugovor sa Partizanom na tri godine, javlja Telegraf.

Izabrane vesti

Dobra okolnost po crno-bele je što je Korejac na pripremama olimpijske reprezentacije Južne Koreje u Antaliji, pa mu nije bilo daleko da skokne iz Turske do Srbije da bi obavio sve formalnosti i stavio paraf na ugovor sa novim klubom.

Kada se i to završi, Goh će otputovati za Kipar, gde će se novim saigračima pridružiti na pripremama za prolećni deo sezone. Kao što se već pominjalo, Partizan će platiti 1.200.000 evra korejskom klubu Pohang Stilers za dovođenje ofanzivca za kojeg je ranije Igor Duljaj govorio, ne imenujući o kome se radi, da mu se toliko sviđa kao igrač da bi peške otišao po njega.

Jung Džun Goh igra na poziciji ofanzivnog veznog ili levog krila, odakle se ubacuje u sredinu, pa se očekuje da zauzme mesto koje je ostalo upražnjeno (najavljenim) odlaskom Kvinsija Meniga u tursku Konju.

Partizan je u zimskom prelaznom roku doveo štopera Nikolu Miličića iz kragujevačkog Radničkog, defanzivne veziste Leonarda Ovusua iz norveškog Oda i Denila Kastilja iz Šahtjora na pozajmicu, potom golmana Miloša Krunića i danas stiže Jung Džun Goh.

Klub su napustili Mihailo Ilić, koji je prešao u Bolonju, Kristijan Belić, koji je juče već debitovao za AZ Alkmar, a očekuje se da Kvinsi Menig stavi paraf na ugovor sa Konjom.


tagovi

FK PartizanJung Džun GohMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara