Kristijan Belić (©FK Partizan)
Kristijan Belić (©FK Partizan)

Gotovo: Kristijan Belić je novi igrač Partizana

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.07.22. | 12:58

Potvrđeno iz Čukaričkog

Najavljeno i za čas – gotovo. Kristijan Belić (21), mladi reprezentativac Srbije, postao je novi igrač Partizana.

Informacija je potvrđena iz Čukaričkog, a saopštio je sportski direktor Brđana Vladimir Matijašević.

Izabrane vesti

Kristijan Belić je izrazio želju da ode u Partizan, izašli smo mu u susret, klub mu nije pravio probleme. Na toj poziciji imamo veliki broj kvalitetnih igrača, Petkovića, Lukića, Docića, Čolića, Kovača, Mijailovića”, rekao je Matijašević za klupski sajt.

Belić je rođen u Belgiji, ali je prošao fudbalsku školu OFK Beograda, potom je bio u Vest Hem, Olimpijakosu, odakle je došao u Čukarički.

Verovali su u njega na Banovom brdu, prošle sezone je odigrao 13 utakmica, skoro sve u prolećnom delu sezone, ali procena mladog igrača je bila da ima veću perspektivu u Partizanu, u koji je otišao kao slobodan igrač.

Belić je podelio prve utiske za sajt Partizana.

"Osećam se super! Nakon prvih kontakata između kluba i mojih menadžera, brzo se sve izdešavalo. Pratio sam Partizan prošle sezone, a posebno pošto nam je Sale bio trener. Mada bih pratio Partizan i da nije on bio trener. Poznajem Svetu Markovića i Terzića, ali se nadam da će me svi dobro prihvatiti”, rekao je novi igrač crno-belih.

Na dovođenju Belića je insistirao trener crno-belih Ilija Stolica, koji je u mladoj reprezentaciji sarađivao sa igračem koji će biti još jedan kandidat za ulogu “bonusa” u timu Partizana.

Pojačaće Belić konkurenciju na poziciji zadnjeg veznog u Partizanu, pored Ljubomira Fejse i Saše Zdjelara, koji bi mogao do kraja prelaznog roka da ode u inostranstvo. 



tagovi

Kristijan BelićČukaričkiFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara