Gotovo: Lobotka 20+4, Deme 12

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.01.20. | 14:33

Napoli završio prva dva pojačanja ove zime...

Čudili smo se prethodnih dana, čak sumnjali u informacije iz Nemačke i Italije da Napoli pored Stanislava Lobotke želi još jednog zadnjeg veznog - Dijega Demea, ali ispostavilo se da je sve to tačno. U jednom danu Napolitanci su završili oba transfera. Kako javlja Fabricio Romano, jedan od najcenjenijih italijanskih novinara kada se radi o fudbalskoj pijaci, Lobotka i Deme prošli su lekarske preglede i sada ih svaki čas možemo očekivati u klupskim prostorijama sa dresovima u rukama.

Što se tiče obeštećenja ona su u regionu onoga što se pretpostavljalo i pisalo prethodnih dana. Selta neće dobiti 25.000.000 u celosti. Napoli će odmah uplatiti 20.000.000, pa još 4.000.000 kroz bonuse. Dobar deo tog novca otići će na račun danskog Nordsjelanda, iz kog je Lobotka stigao u Vigo. Prema pisanju španskih kolega, u pitanju je čak četvrtina celokupne sume...

Izabrane vesti

Kada je u pitanju RB Lajpcig njemu sleduje 12.000.000 za iskusnog vezistu kome je Julijan Nagelsman odavno pripremio zamenu i liku Amadua Hajdare. Tako je ovaj novac praktično čist ćar za Nemce, pogotovo ako se uzime u obzir da su Demea pre šest godina platili Paderbornu svega 350.000 evra.

Dvojica zadnjih veznih prva su pojačanja Napolija ove zime. Italijani pišu da je to neka vrsta pripreme za leto i izvesne odlaske Fabijana Ruiza i Brazilca Alana.

Za Napolitance ova sezona je izvesno izgubljena, tako da mogu sebi da dozvole ovakve eksperimente i ulaganja u budućnost. Od vodećeg tandema Serije A (Inter/Juventus) udaljeni su 21 bod, u Ligi šampiona čeka ih Barselona, tako da baš i nemaju mnogo čemu da s enadaju ovog proleća...  

Foto: Reuters  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara