Saša Ilić (©Starsport)
Saša Ilić (©Starsport)

GOTOVO: Prvi klupski posao Saše Ilića, dve godine u Čukaričkom

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.08.21. | 10:52

Uskoro i zvanično

Dušan Đorđević je otišao, uprava Čukaričkog je tražila mladog i perspektivnog trenera, ujedno i atraktivno ime, i pronašla ga je u Saši Iliću. Sada je i definitivno gotovo, Partizanova igračka legenda će na Banovom brdu započeti trenersku karijeru u klupskom fudbalu.

Do sada, Ilić je vodio U16 i U18 selekcije Srbije, bio je simultano i tim menadžer A reprezentacije, pa ostaje da se vidi kako će se rastati sa Fudbalskim savezom, jer sasvim je jasno da neće moći da obavlja dve, kamoli tri funkcije u isto vreme.

Izabrane vesti

Ali kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, više nema nikakve dileme da će 43-godišnji Ilić biti novi trener Čukaričkog.

Ugovor će biti potpisan na dve godine.

Čini se idealna sredina da Ilić počne da se usavršava kao trener. Sređen klub, sa evropskim ambicijama, iako ih je ovog leta Hamarbi brutalno prekinuo pobedom od 5:1 u revanšu u Švedskoj. Pa ipak, jasno je da će Čukarički i ove sezone pokušati da se domogne međunarodne scene, mada nam ostaje da sačekamo kraj prelaznog roka da vidimo u kom će sastavom pojuriti jedno od prva četiri mesta na tabeli, pošto su brojni inostrani klubovi zainteresovani za mlade igrače Brđana, počevši od golmana Đorđa Petrovića, preko Stefana Šapića...

Milutin Vidosavljević je već otišao u Levante, ranije je Dimitrije Kamenović prodat Laciju....


tagovi

Saša Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara