©Star Sport
©Star Sport

Gotovo: Račić menja klub i stiže u Ređo Emiliju

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.08.23. | 23:25

Reprezentativac Srbije uskoro postaje novi igrač italijanskog Sasuola, Valensiji 2.500.000 evra

Nakon Srbije, Španije i Portugalije, srpski reprezentativac Uroš Račić zaigraće i u Italiji! Kako piše španski novinar Ektor Gomez, dobro upoznat sa dešavanjima u Valensiji, Slepi miševi su se dogovorili sa Sasuolom oko prodaje srpskog veziste, koji će već u utorak stiže u Ređo Emiliju na medicinske preglede i potpis ugovora.

Račić je u prethodnih nekoliko sezona išao na pozajmice u Tenerife, Famalikao i Bragu, ali će sada i zvanično promeniti klub, a kako saznaje Đanluka Di Marcio Valensiji će pripasti 2.500.000 evra na ime obeštećenja. Suma manja od njegove procenjene tržišne vrednosti, mada španski klub nije imao mnogo prostora za manevar s obzirom da je nekadašnji igrač Crvene zvezde nedavno ušao u poslednju godinu ugovora na Mestalji. Sa Neroverdima je dogovorio trogodišnju saradnju.

Izabrane vesti

Ektor Gomez piše i da će Račićev potpis automatski otključati transfer krilnog veziste Brentforda Serhija Kanosa, koji će uskoro stići na Mestalju.

Račić je rođen u Kraljevu, a u Crvenu zvezdu je stigao 2016. godine kao omladinac iz OFK Beograda. Dve godine kasnije je otišao u Valensiju za obeštećenje od 2.200.000 evra. Do sada je skupio 11 nastupa u seniorskoj selekciji Srbije, a bio je i deo državnog tima na Mundijalu u Kataru.


tagovi

Uroš RačićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara