Komentari na vest

GOTOVO: Real Madrid potvrdio napadača budućnosti za 60.000.000

G

Gost8393

pre preko 1 godinu

ja ga doveo na FM 23 u Newcastle za 30M 🤣🤣
M

Monterooo

pre preko 1 godinu

Real skontao bolje za klinca 50 nego za dvadesetogodisnjaka 140milki Florentino je sve strukture digao na max.
K

Kažu neki

pre preko 1 godinu

Ranije je bilo lakše osvajati trofeje. Real je najveći primer, da to nije tačno. Čekao je titulu od 1966 do 1998,znači 32 god. A od 1998 do 2022,mislim da je 6 puta bio prvak. Pa vidite kad je bilo lakše, nekad se brdo klubova borilo za titulu a danas 4,5.
M

Mogu

pre preko 1 godinu

Da dovedu, i mog sina, ja ih ne podnosim. Taj klub mi se zgadio kad su Rijeku pokrali u Madridu. A tu je vidjeno najveći skandal u istoriji fudbala. Desnica je dobio crveni karton zbog prigovora, a čovek gluvonem.
h

hiss

pre preko 1 godinu

Nažalost zaboravljeno. Stariji su mi pričali o tome, a onda samo pogledao i utakmicu, ima već godinama na youtube. 3-1 je imala Rijeka protiv Reala, momentalno dobili 3 crvena kartona bukvalno ni za šta i da sve bude još luđe, Damir Desnica koji je i gluv i nem dobije crveni zbog prigovora. Sudija je posle te utakmice doživotno suspendovan, ali je odradio zadatak za koji je masno plaćen. To su mi pričali stariji kada sam početkom 2000-ih počeo da gledam fudbal, pa su se uplašili da slučajno ne zavolim Real, oni ga isto ne podnose.
l

laspalmas

pre preko 1 godinu

Fašisti...imate dokumentarce kako su osvajali trofeje u ligu,kako su pobjedjivali barselonu. Za mene,pa da predje cijela srpska reprezentacija da igra za njih,bili i biće ekipa koja ništa nije napravila zbog talenata već ili upotrebom sile ili mitom...samo subjedne godine igrali fudbal,čini mi se kad je plačljivko ronaldo osvojio prvu lš sa njima
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Real koji je vec spremio tim za narednih 10 godina. Militao, Kamavinga, Cuanemi, Valverde, Vinisijus, Rodrigo, ovaj mali. Medni i Ridiger mogu jos bar 5-6 godina. Dakle samo desnog beka da nadju jos.
T

Tpb

pre preko 1 godinu

Da vrate Hakimija
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Gobelju da pdvedu, da i nama svane
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Hakimi bi im bio top, al gurace sad on u PSZu. Dobar je sa Mbapeom, jaki su. Mislim i ako bude menjao sredinu da ce Hakimi u Englesku, cisto da zaokruzi svih top5 liga.