(©MN Press)
(©MN Press)

Grafičar doveo još jednog superligaškog kapitena

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.07.20. | 20:46

Ozbiljno pojačanje za drugoligaša

Da li je to Grafičar rešio da promeni klupsku politiku?

Drugoligaš sa Senjaka je prethodne sezone blistao u Prvoj ligi Srbije na krilima mladih fudbalera. Uglavnom su to bili Zvezdini fudbaleri čija je Grafičar filijala i mnogima od njih je minutaža u PLS bila dragocena i pripremila ih za ozbiljniji seniorski fudbal. Kroz Grafičar su prošli Gavrić, Konatar, Stanojev i još neki koji su se preporučili prvom timu na Marakani ili nekim drugim superligašima.

Izabrane vesti

Međutim, Grafičar je sada letnji prelazni rok počeo dovođenjima iskusnih i prekaljenih superligaških fudbalera. Nedavno je kao pojačanje stigao bivši kapiten Zvezde i Voždovca Nikola Mikić (34), a danas je potvrđen i dolazak Aleksandra Todorovskog (36), dosadašnjeg kapitena Radničkog iz Niša.

Poput Mikića, i Todorovski igra u odbrani. Reč je o desnom beku što znači da će Mikić najverovatnije igrati kao štoper. Todorovski je došao kao slobodan igrač posle isteka ugovora u Radničkom čiji dres je nosio prethodne dve sezone, a tokom karijere je još igrao za Radnički Beograd, APOEL, Digenis, AEL, Rad, Poloniju, Šturm i Zaglebje. Za reprezentaciju Makeodnije je upisao 15 utakmica. Nema sumnje da će poput Mikića biti od velike pomoći mladoj ekipi Grafičara u sledećoj sezoni. 


tagovi

GrafičarAleksandar Todorovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara