Fal sa Anđelkovićem i Ristanovićem
Fal sa Anđelkovićem i Ristanovićem

Grafičar ima još fudbalera za Evropu: Mekenzi iz Jamajke, Stajić iz Bazela, Vasiljević...

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.01.23. | 12:44

Posle prodaje Falu Fala Remsu

Falu Fal nije jedini. Tako rezonuju čelnici Grafičara posle najunosnijeg posla u istoriji kluba. Prodao je član Mozzart Bet Prve lige štopera u Francusku za 500.000 evra i tako otvorio vrata drugim igračima da se u budućnosti nadaju sličnim transferima.

A takvi su na Senjaku već prepoznati.

Izabrane vesti

Sigurno kod nas ima još pojedinaca koji mogu da igraju na najvišem nivou. Dosta mladih nam je ustupila Crvena zvezda, tu je i Filip Vasiljević kao mladi reprezentativac naše zemlje, Milorad Stajić je prošao omladinsku školu Bazela, Dankan Mekenzi je omladnski reprezentativac Jamajke... Ovo će sigurno biti veliki podstrek za njih da nastave da treniraju i budu još bolji u nastavku sezone“, pojasnio je generalni direktor Nikola Ristanović posle utanačenog posla u društvu sportskog direktora Dušana Anđelkovića.

Zanimljivo je i kako je visoki Senegalac dospeo na skener Remsa.

„Mnogi klubovi i skauti su pratili mesecima našeg igrača. Bilo je dosta upita o njegovom statusu i zahteva za transfere. Sve se ubrzalo posle turneje Grafičara u Austriji. Odmah posle utakmice sa Liferingom krenule su da se dešavaju konkretne stvari, a najbrži i najkonkretniji bio je upravo Rems“.

Dok se privikne na zahteve i stil u novoj sredi Falu će biti potrebno vreme, međutim, u Grafičaru smatraju da će brzo ubediti nove poslodavce da je bio vredan ulaganja.

Falua odlikuje mnogo kvaliteta. Pre svega tehnika i građa. Kontakt sa loptom, skok, osećaj za fudbal. Sve to vrlo lako upada u oči posle nekoliko minuta bilo koje njegove utakmice. Zaista je izvanredan fudbaler i pravo blago koje je naš klub imao. Kao klub čiji je osnovni cilj razvoj mladih igrača Grafičar je ovim mnogo dobio. Ovaj transfer je pokazatelj da se dobro radi. Najviše će značiti za budućnost, otvaraju nam se nova vrata i poznanstva, postajemo prepoznatljivi kao klub u čijim se redovima nalaze mladi i kvalitetni igrači, a sigurno ce uticati na imidž i verujem da će mnogi igrači nakon ovoga želeti da budu deo našeg kolektiva“, dodao je Ristanović.



tagovi

Falu FolGrafičarRemsNikola Ristović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara