Komentari na vest

Grci pišu: Olimpijakos računa na Markovića za sledeću sezonu

p

pa

pre oko 3 godine

Dobro i za njega i za Partizan... Solidan stoper za nase uslove, za ozbiljan fudbal nije, kao nekad zemljak mu Miladin Stevanovic(mada je on silom prilika na beku zavrsio). Partizanu treba ozbiljniji stoper za Evropska takmicenja...
b

batabane

pre oko 3 godine

Zato nije trebalo pridavati Vitasa.Znam da Vitasa neki ne vole zbog par kikseva,ali to je sastavni deo igre.Bitnije je da je on imao i stas i glas, i da se sve ukupno uklapao u igru.Dađnije vredeo nebi ga prodali,to je jasno.Mislim da je rano za Purica,ili mozda decko zablista, i Partizan opet dobije reprezentativnog stoprera.
B

B. Grobar

pre oko 3 godine

Apsolutno se slazem sa tobom za Vitasa. Bilo mi je mnogo zao, kada sam procitao da ide. Odlican igrac, ali "strucnjaci" su tako odlucili.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

U konkurenciji Vujacica, Ostojica, Pavlovica, i pridoslih Markovica i Banjaka, Vitas je bio ubedljivo najgori.
Б

Бибарс

pre oko 3 godine

Шта оће бре ови грчки цигани? Ај паљба, не обраћајте нам се.
v

vladano79

pre oko 3 godine

Drvo ko drvo
G

Gost4

pre oko 3 godine

pa uz Vujacica upariti jos jednog dobrog klasicnog stopera mozda probati celavog vratiti. Mislim da bi on i Vujacic odlicno izgledali u tandemu.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Na kog celavog mislis? Novica Andjelovski?
p

podesen

pre oko 3 godine

Pa zbog celavog imamo - 9 u pet kola, rupcaga nevidjena.
7

7777

pre oko 3 godine

Celavom zabraniti prilaz stadionu kao igrac
@

@drvo

pre oko 3 godine

Srdjan Obradović....
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Kakav celavi unistio nas decko.na svakoj utakmici
h

humska

pre oko 3 godine

Skoro smo svi srecni kakvog trenera imamo ali ono sto je bio problem u prvom njegovom mandatu problem je i sada. On pegla nedostatke svih struktura u klubu, to moze donekle, kada on pocne da pravi greske u svojim nadleznostima, onda se to visestruko oseti kao sto je to bio slucaj sa Samrokom. Markovic je iznenadio skoro sve ali da klub nije bio u stanju da ga otkupi, posto je vec bio visak u Olimpijakosu, nego ce nam sad ponovo biti potreban stoper, pa i desni bek iako je Miljkovic iznenadio ali tesko da on moze biti prva opcija, a mozda i golman a verovatno i napadac, ako ode Zdjelar, onda ce nam biti potreban i defanzivni vezni, a mozde ode neko od nosilaca Natho, Suma ili Asano To je vec ponovna rekonstrukcija gde opet nedostaje strategije i to tesko da ce nadomestiti i trener i igraci koji zasluzuju tu poziciju, sto je retko kada bio slucaj.
P

Pecko Pivo

pre oko 3 godine

Ahahaha...
I

Igor78

pre oko 3 godine

Ti kako si krenuo da nabrajaš, nećemo ni ekonoma imati na leto...
G

Gost1989

pre oko 3 godine

Ako ode Zdjelar, tu je Jojić i L. Pavlović dečko koji je nesporan talenat i treba više da igra. Suma slobodno neka ide daleko mu lepa kuća a u slučaju da Asano ode (što je već vrlo izvesno) Leonardo da Silva je slobodan igrač a svi znamo kakav je Leo majstor. A što se napadača tiče i Nemanja Nikolić je opet slobodan i može biti rešenje kao rezervni napadač. A štoper može da bude i Bobi Rajković koji je takođe slobodan igrač. Ostaje samo prvi napadač za koga bi ja voleo da vidim Ivana Šaponjića.
h

humska

pre oko 3 godine

gost1989 Teoretski ponesto od onoga sto si naveo bi moglo da funkcionise ali sve je to u zivotu dosta teze. Ko zna u kakvom je stanju Leonardo, on verovatno moze da nadje visok uigovor u tim bestragijama, zasto bi se vracao. Nikolic nije za prvog napadaca, za Zdjelara mislim da je precenjen a svejedno je potrbean defanzivni vezni ako on ode, Scekic ne moze da bude prva opcija, Jojic nije taj profil. Na golu smo potencijalno u problemu, Stojkovic zalazi u pozne godine, Popovic je verovatno premlad za prvog golmana, Stevanovic toliko vremena je rezerva ne znam je li sada sposoban za iskorak. Tako da kako stoje stvari opet cemo uci u period promena i nestabilnosti. Sto je najgore igracemo ovo trece takmicenje ako ne budemo prvi sto i da zasluzumo na terenu verovatno to ne bi bili, onda na sta ce nam se svesti sledeca sezona, ako nam se ukaze sansa da vrebamo titulu i sta jos, da igramo cetvrtfinale prve godine tog treceg takmicenja, a imamo potencijal za resprektabilni evropski rezultat s obzirom na trenera i postojeci tim.
G

Gost75

pre oko 3 godine

Pa kako sada ovo? Cigani kažu nula od igrača a njihov bratski klub ga hoce u startnoj postavi? Šta oni znaju
G

Gost779

pre oko 3 godine

Da protiv strasnih ekipa tipa javor, backa, surdulica, indjija itd nisu primili gol kao ni nasa zvezda Ljudi liga nam je smesna da ne kazem preslaba od 20ekipa pola ne bi ni u 3coj ligi se borilo za visi plasman
R

Raša P

pre oko 3 godine

Zato je Ostojić produžio ugovor
G

Gost4

pre oko 3 godine

Nije mi jasno isto
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

A sta fali sto je produzio? Nije ga sigurno produzio da bude starter nego da bude rezerva, a kao rezerva je i dalje ok. Prije cu njemu vjerovati da bude na klupi nego nekom neprovjerenom igracu koji pri tom moze da pravi negativnu atmosferu u timu zato sto ne igra dovoljno. Za Ostojica znamo 100% da je podredjen timu i da se na to nebi nikad zalio. Plus, ne vjerujem ni da nas nesto puno kosta, ako cemo iskreno.
P

PP

pre oko 3 godine

Taman da ser Alex od Samroka vrati Rnica!
7

76

pre oko 3 godine

I opet da sviraju penal za zvezdanu kad Rnica pogodi lopta u butinu
1

1221

pre oko 3 godine

Ja taj pogodak u butinu nisam video.To vam je "istina" kao sto kazete da nisu bila 2 penala u onom derbiju kada smo oba promasili.Takva vam je svaka "grobarska istina".
p

podesen

pre oko 3 godine

Rnic je bolji od celavog, eno ga u Austriji bez povrede 5 god.
@

@1221

pre oko 3 godine

Niste promasili nego je Lukac oba odbranio
G

Gostić

pre oko 3 godine

Zamolio Terza "braću" da oslabe Partizan,ugrozavaju Voši i Čuki drugo i treće mesto za Ligu Konferencije.
v

v1ad

pre oko 3 godine

Tako ih je "odusevio" i prvi put "odlicnim" igrama pa su ga posle dva treninga poslali negde na pozajmicu. Isti slucaj i sa onim mucenim Monakom sto je bacio 10 miliona (navodnih, nikad nismo saznali sve uslove tog ugovora) za ono drvo Pavlovica. Ja ne razumem kako neki ozbiljan evropski skaut moze da gleda domacu ligu i kaze "ovaj igrac je super". Sta ti vidis od stopera u nekoj utakmici gde protivnik ima posed 30% i jedva prelazi centar?
D

Da ne zaboravis

pre oko 3 godine

To drvo je sve vaše evropske napadače od Boaćija do Falćinelija stavilo u dzep.
k

kako se ne secas

pre oko 3 godine

Gledali derbi, stavljao boacija u dzep, on trebao tada u celzi da ide.....
K

Karlo Veliki

pre oko 3 godine

KKP ce najverovatnije biti 8...U ovom trenutku mu je vaznije da u ABA istestira ono sto ima od mladih i vidi ko pored Radovanovica moze jos u roster prvog tima. Po meni trebali bi da odmah pozovu slobodne Stojanovica i Simanica sa ugovorom od 3 meseca i vide mogu li ili ne...Takodje prilika je da se iz Razvojne lige deovedu 2-3 igraca do kraja sezone a onda vidi ko je za Ugovor. KKP je potrebna sveza i ratoborna krv.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

To "drvo" Pavlovic i Bleki Milenkovic ce biti standardni stoperski par Piksijeve reprezentacije.
N

NoName1

pre oko 3 godine

Hahaha Pa i prvi put im se dopalo kako igra.
G

Gost357

pre oko 3 godine

Pa kako sad to, gromada ce da kupi ovog 'igraca'?