Svetozar Marković (©Reuters)
Svetozar Marković (©Reuters)

Grci pišu: Olimpijakos računa na Markovića za sledeću sezonu

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.03.21. | 15:54

Dopalo im se kako igra u Partizanu

Moraće Partizan definitivno da potraži novog štopera za startnu postavu za sledeću sezonu.

Znalo se kada je Svetozar Marković dolazio letos na pozajmicu da nisu velike šanse da se trajno vrati u Humsku 1, ali svojim igrama u Superligi je ubedio čelnike Olimpijakosa da je vreme da mu pruže šansu u crveno-belom taboru.

Izabrane vesti

Kako piše grčki portal To10, Olimpijakos će na leto sigurno vratiti Markovića i svoje redove i neće imati nameru da ga ponovo dalje pozajmljuje, niti postoji opcija da ga proda Partizanu. Nadaju se crno-beli i dalje da će neći neki aranžman sa Atinjanima da otkupe mladog štopera, ali Grci tvrde da bi to bila preskupa investicija za srpski klub, s obzirom na to da ga je Olimpijakos kupio za 1.500.000 evra i da ga vidi kao rešenje na duže staze.

Emisari grčkog prvaka su pažljivo pratili sve Markovićeve partije u dresu Partizana i veoma su zadovoljni. Kako i da ne budu kada je mladi as, koji je imao jako slabu minutažu u Olimpijakosu i Larisi u prethodne dve sezone, napravio neprobojni bedem ispred gola crno-belih zajedno sa Igorom Vujačićem, koji je takođe bio u drugom planu u prethodnom periodu.

Procena je u stručnom štabu atinskog kluba da Marković može da konkuriše za mesto u prvom timu i da bi trebalo na leto da prođe kompletne pripreme sa ekipom, da proba tokom tih kontrolnih utakmica da se nametne treneru Pedru Martinsu.

Veruju crveno-beli da će za Svetozara biti mesta, jer je gotovo sigurno da će od štopera koji su sada u timu Avram Papadopulos otići u penziju na kraju sezone, a da će Ruben Semedo ili Useinu Ba biti prodat u letnjem prelaznom roku.

Svetozar Marković je odigrao 20 utakmica za crno-bele na dva fronta ove sezone, a od toga na 15 Partizan nije primio gol!

--------------------------------------------------------------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

--------------------------------------------------------------


tagovi

Svetozar MarkovićFK PartizanOlimpijakos

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara