Komentari na vest

Greške se ne praštaju, Arsenalu samo bod na Tarf Muru (VIDEO)

Чорба

pre oko 3 godine

Пенал за Арсенал је био два пута, судија није свирао значи ништа. Лено никако не може бити крив за гол, не разумем људе који то тврде. Игра Арсенала је била добра, не одлична али има помака у односу на претходне месеце. Док је Џака ту једноставно немогуће је напредовати тако да је ово у суштини максимум екипе у којој он игра. Мада да Лено није одбранио пар шутева...
O

Ogiczv

pre oko 3 godine

Nekome se ne da druga sansa, osim Dzake...ovo mu je 15ta sansa ove godine
J

Johnny Walker

pre oko 3 godine

Slab Arsenal
D

Deka

pre oko 3 godine

Baš me briga i za Arsenal, a pogotovo za Dzaku. Ima li što pametnije
G

Gost300

pre oko 3 godine

Sto citas vijesti o njima,gledaj crtani
/

/

pre oko 3 godine

Ovaj Barnli i njihov antifudbal treba da ispadnu iz lige.
W

Woolwich PFC

pre oko 3 godine

Totenham im prošli vikend četvorku složio. Ne vidim u čemu je problem Barnli ko Barnli, pitanje je jesi lav, ili nisi?

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Šta još Džaka treba da napravi da ode konačno?
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Zaista nema vise smisla komentarisati ovo... Strasno je koliko je puta Arsenal ostecen samo ove sezone. Situacija iz 74. minuta, pa kako ono nije penal. Opet VAR ni da se oglasi, ni da pogleda. Okrenuo bih na Arsenal i igru. Gol jeste na dusu Dzake, ali veliki udeo je i na Lena koji mu je bukvalna bacio najgoru mogucu kosku. Tako da nije samo Dzakina krivica. Pepe ima dve leve noge. Pre onog navodnog crvenog, koji je opravdano poniste, imao cistu sansu na 5-6m i zamalo nije sebe u d*pe sutnuo koliko je smotan. E, sad situacija iz 74. minuta i penal koji nije ni razmatran. Ne znam da li se secate Barsini igraca za vreme Gvardiole. Na svaku odluku sudije, dolazilo je po 6,7 igraca i skakalo oko sudije i kad je u pravu i kad nije. Nerviralo me je takvo ponasanje, ali sad vidim koliko je to bilo pametno sa njihove strane. E, sad imamo Arsenalove igrace i Artetu. Malo dignu ruke, par reci sa sudijom i to je to. Pa druze, popni se sudiji na glavu toliko da te sanja narednih 5 dana koliko si mu dosadio. Uzmi loptu, zahtevaj da se pogleda situacija. Dobij crveni za to, skreni tako paznju javnosti da te potkradaju iz utakmice u utakmicu. Nesto. Ma ne, sudija rekao ne i oni to odmah prihvatili. Nastavljaju kao da se nista nije desilo, a na isti nacin ostecine po ko zna koji put u sezoni. Zanima me kako im ne pukne u nekom trenutku film. Onog sudiju kad iskljucio Souseka na krst razapela javnost, a kradjama Arsenala u medijima ni reci. Arteta ili neki igrac treba da zrtvuje nekoliko utakmica suspenzije, kao sto to rade Konte i Murinjo. Kad ovako i ovoliko puta zakine sudija, pa dizes prasinu svuda, da svi znaju. Nastavis ovako ponizno prihvatas odluke, ima da te unistavaju narednih 5 sezona.
G

Gost123

pre oko 3 godine

Nije lud bio Vujosevic
b

bgcz

pre oko 3 godine

Trenutak pre pasa Lena se vidi kako mu dzaka samouvereno traži loptu i pokazuje rukama. Tu je jedina krivica Lena što sluša džaku.
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

@bgcz Vala i Leno je krivic, kao da ne zna sa kim igra. Ko jos pri cistoj svesti i zdravoj pameti daje Dzaki loptu u 16 sa dva protivnicka igraca oko njega. Eeej, dajes Dzaki loptu da ti je iznese u toj situaciji. Iskreno, ne znam da li bih je igracu poput Cavija poverio u toj situacija, kamoli Dzaki.
K

Kubo

pre oko 3 godine

Mesar
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

U jednom napadu dva igranja rukom igraca Barnlija za penal, sudija ni ne pomislja da proveri. Onda ukinite VAR sta ce vam, kada nekada vazi, nekada ne vazi.

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Kog uma? Kako čovek koji je kvalitet za Dinamo Drezden (možda) igra u prvoj postavi nekada velikog Arsenala?
I

Igor78

pre oko 3 godine

Najveća enigma Premijer Lige - kako je ovako loš igrač završio u Arsenalu i zašto pobogu igra u prvih 11?!
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Kad arteta skapira da ovaj lik igra protiv arsenala, mozda bude bilo bolje. Konacno je beljerina na klupu preselio, cembers kolko god los bio, nije gori od balerine. Pepe koji je u formi pocinje na klupi... Gabriel, najbolji stoper arsenala ubedljivo, preseljen na klupu da je greje davidu luizu... Martineli takodje na klupi. Na mnogo pitanja arteta treba da da odgovor. Ekipa ne igra slabo u zadnje vreme, ali nije dovoljno. Shvatam da je fokus na le, al tamo su veci favoriti i junajted i totenhem. Ovakvi mecevi moraju da se dobiju. Arsenal ostecen za cist penal, var nema poente. Ovakvim sudjenjem unistavaju ovaj divan sport.
d

djalminha

pre oko 3 godine

kao i mnogo puta do sada,dokazao je da nije za arsenal niti za ozbiljan klub i fudbal...zna da odigra odlicno utakmicu ali vise puta je pravio ovakve i jos vece greske.
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Pomracen je njemu um dugo. Gori igrac nije igrao u Arsenalu, a ima ih poprilicno.
S

Ssf

pre oko 3 godine

Au sramotno sudjenje, ako ono nije penal ne znam sta je.. nesto ovde nije kako treba FA kao da ima nesto protiv arsenala.. a barnlijevim mesarima zelim drugu ligu sto pre sa njihovim anti fudbalom..
K

KBC

pre oko 3 godine

Kos njega izgleda baš često dolazi do pomračenja...
p

pfc

pre oko 3 godine

ko,je i kako ukleo ovog arsenala ne znam.. neka idu kod nekih vracara.. krenuvsi od ophodjenja sudija , pa poteza svojih igraca, nesrecnih okolnosti..