Džek Griliš (Reuters)
Džek Griliš (Reuters)

Griliš iskren: Bio sam užasan, ali me nije briga!

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.06.23. | 00:26

“Pep je genije. Upravo sam mu to rekao i evo, ponoviću: Želim da mu se zahvalim, jer je on uradio sve da ovo mogu da doživim“, rekao je krilni fudbaler Mančester Sitija posle utakmice

Doveden za, u tom trenutku, rekordan iznos u britanskom fudbalu, Džek Griliš je, shodno novcu koji je u njega Mančester Siti uložio, trebalo da bude čovek koji rešava velike utakmice. Ili ima makar kakav-takav uticaj. Ipak, engleski reprezentativac se u subotu uveče u finalu Lige šampiona protiv Intera narodski rečeno "nije video" na terenu.

Denzel Dumfris ga je u potpunosti neutralisao, učinio ga gotovo neupotrebljivim za Sitijevu igru. Priznao je to uostalom i Griliš, mada ga trenutno ne dotiče previše, jer ove noći je sa mančesterskim timom ušao u istoriju. Stoga se posle meča samo bacio na zemlju i zaplakao, a kada su Rio Ferdinand, Džolion Leskot, Sesk Fabregas i Mario Baloteli zajedno sa novinarom prišli da uzmu izjavu od njega, jedva je dolazio do reči.

Izabrane vesti

"Ovo je ono za šta radiš ceo život, toliko sam srećan. Bio sam užasan danas, ali me nije briga, osvojiti triplu krunu sa ovim ljudima i stručnim štabom je nešto posebno. Svako ko me poznaje zna koliko sam posvećen porodici, koliko volim fudbal i da je to ono na čemu radim čitav život", rekao je Griliš dok su njegovi saigrači u pozadini proslavljali osvajanje Lige šampiona.

Kako kaže, posebnu zahvalnost za to duguje Pepu Gvardioli.

"On je genije. Upravo sam mu to rekao i evo, ponoviću: Želim da mu se zahvalim, jer je on uradio sve da ovo mogu da doživim. Toliko je verovao u mene kupivši me za toliko novca, čak i prošle godine kada sam igrao loše, ostao je uz mene, razgovarao sa mnom i ove sezone mi dao prostora mogu da napredujem", zaključio je Griliš.


tagovi

Džek GrilišMančester Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara