Komentari na vest

Griliš se iznervirao: Rekao sam da želim da šutnem penal

n

neshha

pre gotovo 3 godine

Pa videlo se da je gubitnik Sautgejt napravio spisak jos dok se igrala utakmica.Jedini i iskljucivi krivac je on i samo on,niko od fudbalera.
P

Panta KG

pre gotovo 3 godine

Treba ovim "klincima" stariji igraci da objasne kako se sutiraju penali, i da se manu sitnog koraka, iskrivljene putanje kod zaletanja i sl... 3-4 koraka, pravolinijski zalet i sut... Najprostije moguce. Ko god je sinoc komplikovao, promasio je. Isto je bilo i kod Italijana.
B

BS

pre gotovo 3 godine

@ Panta Kg Baš tako, sve tačno!
V

Vart

pre gotovo 3 godine

Šta drugo da se kaže nego konfuzija. Sve im se poklopilo imali su privilegije u vidu domaćinstva, podršku sudija kod penals protiv Danaca, Jake ekipe su bile van forme. Ali ništa. Zadnji put kad su osvojili 1966-e, imali su taj pobednički mentalitet jer su ih predvodili braća Carlton, Hurst, Mur i Benks. Čak i onaj poklon gol nije imao značaj jer su dali još jedan gol za 4:2. Za taj gol su imali sreće jer je sudija bio iz Azerbejdžana i teo je tako da se osveti Nemcima za WW2. Posle su igrali i polufinale EP gde smo ih mi preko Dzajica pobedili. Na Sp 1970 ispali su od Nemaca u četvrtfinalu u priduzecima i tako je pravda donekle bila zadovoljena.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Grešiš u vezi bitne sitnice. Taj (čist ko suza) poništen gol je bio u regularnom toku. Pirgavi su pobedili golovima u produžecima. Produžetka nebi bilo da pirgavi nisu dobili poklon od sudije. Ovako ostaju na istoriskom nivou koji je za njih adekvatan, odnosno slaba verzija Holandije. Tu su negde s Hrvatima. Možda malo jači od Portugalaca, ali sigurno ne u zadnjih 25 godina.
P

Player

pre gotovo 3 godine

Pa ovaj Grilis za koga Engleski mediji govore da vredi 100 miliona ne bi mogao biti standardan u jednom Udinezeu ili Đenovi, a u Atalanti ne bi mogao igrati ni poslednjih 15ak minuta meča. Svaka čast Italiji sto su najumisljeniju naciju vratili na fabricka podesavanja
R

Rajs

pre gotovo 3 godine

Sautgejt je dunster, čovek zalutao i trenerski posao...
f

fjshsdh

pre gotovo 3 godine

Mislim da je BLM pokret imao uticaja na izbor izvodjaca penala, zeleci da upravo tamnoputi igraci postanu heroji nacije. Prosto nema drugog objasnjenja zasto je uveo neiskusnog mladica, igraca u razvoju da pred desetinama hiljada sunarodnika izvodi odlucujuci penal.
G

Gost10101010

pre gotovo 3 godine

ima logike kad malo razmislis
G

GosTn

pre gotovo 3 godine

Pa sto onda nije Sterling šutirao? Ima iskustva skoro ko ova trojica zajedno. Mislim da to nema veze sa BLM.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Već sam ovo objasnio u sitna creva al' gle'čude modefaperi izbrisali. Ukratko: nije bukvalno BLM nešto pretijo/suflirao, nego su pirgavi jednostavno odlučili da budu seka persa celom svetu...što su inače radili 200+ godina na mnogo brutalniji način. Sad kao fol, oni koji su od trgovine crnaca profitirali kao niko, hoće da pokažu svoju verziju bratstva i jedinstva i da svima to izforsiraju. Problem je što su iza svojih pirgavih maska oni najveće siledžije na nacionalnom nivou. Uvek sam ih (na fudbalskom planu) gledao kao neku zapadnu verziju Jugoslavije, gde su svi kao fol braća a zapravo se ne podnose. Eto to smo videli sinoć.
e

ecka siti

pre gotovo 3 godine

Da li zaista mora od sinoc 100 vesti za englesku i penala? Preteraste. . .
K

Kleo

pre gotovo 3 godine

Ovaj Grilis je retko prgav i antipatican igrac, svaku utakmicu provocira nekog da ga pokosi. Posle svakog faula nad njim pravi neke face, juri protivnicke igrace i nabija im se u facu bez razloga, dobacuje im, itd. Precenjen igrac, kao i vecina Engleza.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Vrhunski igrac pgtv za sistem otvorenog fudbala. Momak razbija.
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

Grilis je bolji igrac od pola onih igraca sto igraju u prvoj postavi Engleske
V

Vare

pre gotovo 3 godine

Grilis posle Kejna ubedljivo najbolji igrac Engkeske,sad sto ovaj trener pojma nema pa mu Sanco i Grilis sede na klupi to je druga stvar.
X

Xaxaxa

pre gotovo 3 godine

Sori vajtboj ali mora se titra bielemu. Dobili šta su zaslužili.
V

VladaHm

pre gotovo 3 godine

Izvini majstore, nismo te prepoznali. Zasto ovog toliko svi dizu u nebesa? Euforija kad on ulazi, najave ne znam ni kakve i sta je on uradio kad god je usao? Nista.
g

gostinjo

pre gotovo 3 godine

pogledaj koju utakmicu aston vile i njegove igre na ovom EP.
G

Gost222

pre gotovo 3 godine

Najjače kad kažu da preuzimaju odgovornost. haha. Das ostavku pa to kazes ili odreknes se plate pa to kazes. Ovako je jadno.