Griliš i Sautgejt (©Reuters)
Griliš i Sautgejt (©Reuters)

Griliš se iznervirao: Rekao sam da želim da šutnem penal

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.07.21. | 12:14

„Ali selektor je izabrao“, poručio as Aston Vile

Sručila se kofa kritika engleske javnosti na glavu Rahima Sterlinga i Džeka Griliša, koji su optuženi da su izbegli da šutnu penal u seriji protiv Italije u finalu Evropskog prvenstva.

Poslednji je promašio tinejdžer Saka i odmah posle toga je počela „pljuvačina“ po Sterlingu i Grilišu da su kukavice.

Izabrane vesti

Dok od Sterlinga zasad nema glasa, Džek Griliš se javio preko Tvitera i poručio da je priča da nije hteo da šutne penal – laž. As Aston Vile nije mogao da prećuti kritike, pogotovo što su stigle i od nekih bivših fudbalera, kao što je Roj Kin.

Rekao sam da sam želeo da šutnem penal! Selektor je doneo mnogo ispravnih odluka tokom celog prvenstva i večeras takođe. Ali ne želim da ljudi pričaju kako nisam želeo da šutnem penal, kada sam rekao da želim“, poručio je Griliš preko Tvitera.

Na kraju, Sautgejt i Griliš su zaista imali dva puta razgovor pred penal seriju gde je selektor govorio nešto fudbaleru i sticao se utisak, po tome, da će fudbaler Aston Vile biti prvi izvođač jedanaesterca. A na kraju nije uopšte šutirao...

Selektor Engleske Garet Sautgejt je kasnije novinarima rekao da je izvođače penala isključivo on birao i da snosi svu odgovornost za poraz.


tagovi

EURO 2020Džek GrilišGaret Sautgejtreprezentacija Engleske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara