Antoan Grizman (©Reuters)
Antoan Grizman (©Reuters)

Grizman i Himenez spremni za Viljareal

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.04.24. | 14:05

Atletiko poslednji meč 30. kola Primere igra u ponedeljak od 21.00 časova

Dva teška poraza u prethodna dva kola (Kadiz 0:2 i Barselona 0:3) naterali su trenera Atletiko Madrida Dijega Simeonea da napravi određene korekcije u timu. Prema pisanjima španskih medija Jorgandžije će protiv Viljareala (ponedeljak, 21) u 30. kolu Primere izaći u nešto drugačijem sastavu.

Prijala je Madriđanima sigurno i dvonedeljna pauza za reprezentativne mečeve. Taman da se malo resetuju, jer doveli su u pitanje svoje učešće u Ligi šampiona sledeće sezone.

Izabrane vesti

Dobra vest je da je defanzivac Hoze Marija Himenez posle šest nedelja ponovo u konkurenciji za tim i najverovatnije će biti starter, uz Aksela Vicela i Reinilda Mandavu. Rodrigo De Paul je suspendovan, na treninzima je uigravano više opcija, a deluje da je u ovom trenutku najbliži startnoj postavi Samuel Lino.

Bitna stvar za Atletiko je i ta što je Antoan Grizman definitivno potpuno izlečio skočni zglob, tako da će u tandemu sa Memfisem Depajem da predvodi napad Jorgandžija u Viljarealu.

21.00: (3,20) Viljareal (3,60) Atletiko Madrid (2,30)

Jorgandžijama odgovara to što je u nedelju Real Madrid savladao Atletik Bilbao (2:0) pa sada eventualnom pobedom mogu da se vrate na četvrtu poziciju. Pauza u prvenstvu nije došla u idealnom trenutku za Viljareal, jer je on bio u sjajnoj formi. Vezao je četiri prvenstvena trijumfa, videćemo koliko ga je nedostatak utakmica izbacio iz ritma.


--------------------

Sve utakmice španske Primere možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je da budete registrovani, a registracija je besplatna.

--------------------


Simeoneovim izabranicima odgovara to što je u nedelju Real Madrid savladao Atletik Bilbao (2:0) pa sada eventualnom pobedom mogu da se vrate na četvrtu poziciju. Poslednju koja garantuje plasman u elitu.

Pauza u prvenstvu nije došla u idealnom trenutku za Viljareal, jer je on bio u sjajnoj formi. Vezao je četiri prvenstvena trijumfa, videćemo koliko ga je nedostatak utakmica izbacio iz ritma.


----------------------

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva? Učestvuj!

---------------------


PRIMERA – 30. KOLO

Petak

Kadiz - Granada 1:0 (0:0)

/Navaro 51/

Subota

Hetafe - Sevilja 0:1 (0:1)

/S. Ramos 5/

Almerija - Osasuna 0:3 (0:2)

/Arnaiz 2, Budimir 9, Munjoz 61/

Valensija - Majorka 0:0

Barselona - Las Palmas 1:0 (0:0)

/Rafinja 60/

Nedelja

Selta - Rajo Valjekano 0:0

Đirona - Betis 3:2 (1:1)

/Dovbik 36, 65, Stuani 90+2 - Vilijan Žoze 45+4, 76/

Alaves - Real Sosijedad 0:1 (0:0)

/Paćeko 59/

Real Madrid - Atletik Bilbao 2:0 (1:0)

/Rodrigo 8, 73/

Ponedeljak

21.00: (3,20) Viljareal (3,60) Atletiko Madrid (2,30)

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Atletiko MadridPrimeraViljarealAntoan Grizman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara