Faul Grizmana (©Reuters)
Faul Grizmana (©Reuters)

Grizman je talentovan za fudbal i za karate: Maj geri koji je poništio fenomenalnu partiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.10.21. | 23:05

Jeziv potez Francuza i direktan crveni karton

Mora da je Antoan Grizman kao dečak bio talentovan i fudbaler i karatista, pa je morao da bira jedan od ta dva sporta. Jer, teško je drugačije objasniti maj geri kojim je Francuz udario direktno u glavu Roberta Firmina i sam sebi iskopao put u svlačionici pre kraja utakmice.

Kao ona krava, koja daje litre i litre mleka, a onda se ritne i prospe ih. Tako je izgledala Grizmanova utakmica protiv Liverpula večeras (2:3). Na vođstvo Engleza od 2:0 nakon samo 13 minuta igre odgovorio je sa dva gola u narednih 20 minuta i vratio Atletiko potpuno u život na Vandi Metropolitano.

Izabrane vesti

Momentum je bio na strani španskog kluba, jer je pakleno dobra stvar iz minus dva doći do ravnoteže i to do poluvremena. Očekivalo se da povratnik u redove Atletika nastavi u istom ritmu u nastavku meča, a njemu se u 52. minutu dogodilo pomračenje.

Da li je prethodnih dana gledao previše borilačkih sportova, tek Grizman je podigao nogu toliko koliko se u fudbalu gotovo nikad ne diže, jer takva u vazduhu ne može ništa dobro da donese. Može samo da se dogodi ovo što se i zbilo: Grizman je pogodio direktno u glavu Firmina, umalo mu nije otkinuo uvo kramponima.

Ležerna reakcija sudije Siberta je samo upotpunila događaj. Bio je dovoljno blizu, nije mu bio potreban VAR, niti bilo kakvo uzbuđenje, samo je lagano potegao crveni karton i poslao napadača Atletika u svlačionicu.

Taj poklon je Liverpul iskoristio i postigao treći gol kojim je došao do pobede nad Atletikom u Španiji – 3:2.



tagovi

Antoan GrizmanRoberto FirminoAtletiko MadridLiverpulLiga šampiona

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara