Antoan Grizman (©Reuters)
Antoan Grizman (©Reuters)

Grizman mirno spava, Barsa računa na njega

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.07.20. | 10:29

Francuz imao sastanak sa čelnicima kluba

Spuštaju se tenzije oko Antoana Grizmana. Njegova sjajna partija protiv Viljareala relaksirala je odnose, koji su došli na ivicu pucanja posle meča sa Atletikom, koji je skoro ceo presedeo na klupi.

U takvom opuštenijem ambijentu Grizman se sastao sa Barseloninom upravom dan nakon pobede nad Žutom podmornicom, javlja L'Ekip, a prenosi katalonski Sport. I sa tog sastanka svi su izašli nasmejani i zadovoljni.

Izabrane vesti

Jasno je šta je poremetilo Grizmana: mediji često pišu kako Barsa hoće da ga se reši ovog leta, najčešće se pominje transakcija u kojoj bi se Nejmar vratio na Nou Kamp, a Francuz prešao u PSŽ. Kada se na to doda klupa u derbiju protiv Atletika, kao i tekstovi kako se na treningu potukao sa Mesijem, razumljivo je zašto se Antoan oseća kao da je upao u uzburkano more.

Ipak, od čelnika Barse je dobio uveravanje:

Apsolutno računamo na tebe, ti si nam jedan od najbitnijih igrača“, piše L'Ekip.

To je bila muzika za uši reprezentativcu Francuske, od kojeg sad na Nou Kampu očekuju da nastavi tamo gde je stao protiv Viljareala. Možda je titula prvaka Španije sad van domašaja Barse, osim ako Real iznenada ne posrne, ali ostala je Liga šampiona, kojoj bi se u Kataloniji, posle dugog posta, više obradovali nego još jednom domaćem peharu.


tagovi

Antoan GrizmanPrimera

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara