Marko Grujić (©Reuters)
Marko Grujić (©Reuters)

Grujić ostaje na Dragau, Porto odjavio i Bešiktaš

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.02.24. | 16:28

Portugalski velikan ne želi da pusti bivšeg vezistu Crvene zvezde

I drugu priliku da napusti Dragao Marko Grujić je propustio. Zapravo, da je bilo (samo) do njega verovatno bi je oberučke prihvatio, ali pita se i njegov klub, a u Portu su odlučili da odbiju još jednu ponudu za srpskog vezistu.

Kako javljaju portugalski mediji, Porto je blokirao Grujićev potencijalni transfer u Bešiktaš, kao što je prethodno krajem januara ohladio i Štutgart u nameri da angažuje bivšeg vezistu Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Prema pisanju O Žoga, Grujić je bio tek jedna od opcija novog trenera Bešiktaša Fernanda Santoša, koji bi najradije u istanbulskom klubu video sunarodnika Vilijama Karvalja iz Betisa. No, sve i da je bio prva želja, dodaje pomenuti izvor, Zmajevi ne bi pustili 27-godišnjeg reprezentativca Srbije.

Pomalo paradoksalno, jer Grujić ove sezone ima daleko manju minutažu nego u bilo kojoj prethodnih od dolaska u klub. Odigrao je svega šest utakmica u Primeri, s tim da je samo jednom bio starter, ali i pored toga što ne uživa poverenje Serža Konseisaa Porto ne želi da ga pusti, budući da je prelazni rok u Portugaliji završen te ne bi mogao da pronađe zamenu.


tagovi

PortoMarko GrujićZimski prelazni rok 2024Bešiktaš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara