Gumari bez municije, Vrščanima slađi bod

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.03.23. | 17:52

Remi Trajala u prvom prolećnom duelu na domaćem terenu

Gumari nisu uspeli da se na svom terenu revanširaju Vršcu za poraz iz prvog dela sezone, time ni da ga prestignu na tabeli - 0:0. Posle uvodnog poraza protiv Novog Sada (0:3), takođe pod Bagdalom, Trajal je igrački pokazao pozitivnu reakciju, ali nedovoljno za ceo plen.

Domaći su bolje otvorili meč i u uvodu pretili preko Stojanovića iz slobodnog udarca, pa Radivojevića, čiji je šut odbrana gostiju izblokirala, a u nastavku ponovo Stojanović nije uspeo da donese prednost. Idealnu šansu imali su Vrščani na kraju prvog dela igre, kada je Mijailović promašio loptu i ostavio šansu Todoroviću da matira Jordanova, ali je mladi čuvar mreže sjajno reagovao.

Izabrane vesti

Probao je Milan Nikolić, trener Trajala, na polovini drugog poluvremena da ubrza ekipu, koja do tada nije ozbiljno pretila i šansu je posle centaršuta Savića imao Radivojević iz peterca, ali je njegov udarac završio pored gola. Najbolju priliku na meču Gumari su propustili u nadoknadi kada je iskusni Punoševac iz odlične pozicije šutirao pored gola i vredan bod otišao je za Vršac.

Trajal je ostao na devetoj poziciji Mozzart Bet Prve lige, sa 26 osvojenih bodova, bar dok svoj meč ne odigra Mačva, koja trenutno igra protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice, dok je Vršac sedmi sa tri boda više od Gumara.

Ranije danas ubedljivu pobedu na svom terenu upisao je Železničar iz Pančeva protiv Slobode (6:1) čime je naplatio remi lidera IMT-a sa novobeogradskim Radničkim (1:1). Lokalni derbi završen je bez pobednika, iako su Traktoristi na odmor otišli uz gol prednosti zahvaljujući Milošu Lukoviću.

Izjednaačujući pogodak Majstora uticao je da se razlika između lidera i prvog pratioca smanji na četiri boda i tako unese dodatnu neizvesnost u prolećne borbe za plasman u Mozzart Bet Superligu.


MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE - 21. KOLO

Sreda

IMT - Radnički NB 1:1 (1:0)

/Luković 43 - Sekulić 58/

Rad - Inđija 2:3 (2:2)

/Živojinović 9, 22 - Nedeljković 15p, Stojanović 36, Vuković 86/

Železničar - Sloboda 6:1 (1:0)

/Petrović 43, Grgić 60p, Obradović 76, Zuvić 80, Jovanović 86, Mirosavljev 90+3 - Rašković 68/

Trajal - OFK Vršac 0:0

Mačva - Radnički SM 0:0

Četvrtak

13.00: Zlatibor - Grafičar

13.00: Loznica - Metalac

13.00: Novi Sad - Jedinstvo Ub



tagovi

FK TrajalOFK VršacMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara