Pep Gvardiola (©Reuters)
Pep Gvardiola (©Reuters)

Gvardiola: Belingem? Ne mogu da verujem, možda laže za godine...

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.04.21. | 14:01

Trener Mančester Sitija oduševljen mladim Englezom

Mladi engleski vezista Džud Belingem (17) dao je sinoćnjim pogotkom nadu Borusiji iz Dortmunda da može do polufinala Lige šampiona preko velikog favorita Mančester Sitija. Građani su ipak uspeli da preokrenu rezultat i slave s ukupnih 4:2. Belingem je dao gol i u prvoj utakmici na Etihadu, ali su mu ga sudije poništile. Neopravdano.

Trener Mančester Sitija Pep Gvardiola nije mogao da sakrije oduševljenje Belingemom nakon ovog dvomeča. Ne samo zbog golova (najmlađi Englez strelac u Ligi šampiona i drugi najmlađi igrač generalno koji je dao gol u nokaut- fazi elitnog takmičenja), već zbog kompletnog utiska koji je ovaj tinejdžer ostavio...

Izabrane vesti

"Ne mogu da verujem da ima 17 godina! Možda laže", našalio se Gvardiola. "Fantastičan igrač, zaista. U jednom trenutku kad mu centralni bekovi nisu dodali loptu da započne akciju čuo sam kako je vikao na njih. Viče i traži loptu u noge sa 17 godina. To mnogo znači, velika je stvar".

Gvardiola je potom ispričao kako je izgledao deo njegovog razgovora sa Edinom Terzićem...

"Pričao sam sa Belingemovim trenerom posle utakmice... Rekao mi je da ovo što sam večeras video, da je Džud takav na svakom treningu".

Belingem možda nije imao najbolji start u dresu Borusije, ali sada je već standardan. I pokazuje da Milioneri nisu pogrešili kada su za njega Birmingemu isplatili 23.000.000 evra.

"Nije bilo loše za igrača iz Čempionšipa, zar ne? Mislim da od Lacija igram sve bolje i bolje. Sjajno je igrati za ovaj klub, u ovom takmičenju", podvukao je mladi Englez.



tagovi

Džud BelingemPep GvardiolaEdin Terzić

Obaveštavaj me

Dortmund
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara