Žesus i Aguero (©Reuters)
Žesus i Aguero (©Reuters)

Gvardiola bez špica tri nedelje: Povređen i Žesus

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.09.20. | 20:22

Otkriveno u reprezentaciji Brazila

Još loših vesti za Pepa Gvardiolu. Na podužoj listi odsutnih, uglavnom povređenih igrača pojavilo se i ime Gabrijela Žesusa. Međutim, o povredi 23-godišnjeg napadača, zbog koje će van terena biti tri nedelje, u Mančester Sitiju se nisu oglašavali, već je vest stigla iz reprezentacije Brazila, koja je potvrdila da će Žezusa iz pomenutih razloga u nacionalnom dresu odmeniti Mateus Kunja iz Herte.

Ova povreda španskog stručnjaka, kako Pep i sam kaže, ostavlja sa svega 13 zdravih igrača i praktično bez napadača pred gostovanje Lesteru za vikend. Oporavak Serhija Aguera ne protiče po planu, te će se Argentinac takođe vratiti tek nakon reprezentativne pauze, a povređeni su još i Ajmerik Laport, Bernardo Silva, Oleksandr Zinčenko i Žoao Kanselo, dok se Ilkaj Gundogan nalazi u izolaciji, nakon što je bio pozitivan na testiranju na korona virus.

Izabrane vesti

Posle Lestera, Siti očekuje duel u Liga kupu sa Barnlijem u sredu, a potom i sa Lidsom u prvenstvu narednog vikenda, pred odlazak na reprezentativnu pauzu. Raspored zbijen, a igrača sve manje. Špiceva nigde. Zapravo, Gvardiola ima napadača Lijama Delapa, sina čuvenog Rorija Delapa, koji je juče na debiju protiv Bornmuta u trećoj rundi Liga kupa pogodio za vođstvo Sitija, mada je malo verovatno da će se okrenuti 17-godišnjaku. Umesto toga, za očekivati je da izmisli nešto, kao po običaju. Hteo ili ne – moraće.  


tagovi

Mančester SitiGabrijel Žesus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara