(©Reuters)
(©Reuters)

Gvardiola: Daćemo im 18 golova, biće 18:0 za nas!

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.03.21. | 21:41

Špancu se baš i nisu dopala pitanja na konferenciji za medije...

Mančester Siti je poražen u gradskom derbiju od Junajteda (0:2), velika serija pobeda konačno je prekinuta, međutim Građani su i dalje prvi favoriti za krunu. Da bi to i ostali sutra moraju da dobiju Sautempton, koji je počeo da pokazuje znake života.

Zanimljivo je danas bilo na konferenciji za medije u Mančesteru gde je Pep Gvardiola najavljivao utakmicu. Novinari su uspeli da ga žacnu već prvim pitanjem koje se ticalo rezultata utakmice Mančester Junajted - Sautempton 9:0...

Izabrane vesti

"Da li ću to imati na umu, to me pitate? Mi ćemo im dati 18! Biće 18:0 za nas", burno je i sarkastično reagovao Španac, očigledno nezadovoljan pitanjem. "Oni su im dali devet jer se 89 minuta igralo 11 na 10. Mislite da je to šala? Pokušaćemo da dobijemo utakmicu, da uzmemo nova tri boda, to je sve".

Gvardiola je potom udelio nekoliko komplimenata narednom rivalu...

"Veliki sam fan načina na koji Sautempton igra. Vide se kvalitet onoga što rade, što spremaju. Nemam sumnju da će doći da se nadigravaju i da pokušaju da nas pobede", poručio je šef struke Mančester Sitija.

Podsetimo, Sautempton je od Junajteda poražen sa 0:9 početkom prošlog meseca. Na toj utakmici gosti su ostali s desetoricom na terenu posle svega 79 sekundi igre...



tagovi

Pep Gvardiola

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara