Gvardiola: Pre bih igrao golf nego trenirao Real ili Junajted

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.01.20. | 09:48

Uvertira u gradski derbi u Liga kupu

Godinu i po dana ostalo je još Pepu Gvardioli do isteka ugovora sa Mančester sitijem. I kako sada stoje stvari, niko ne zna da li će potpisati novi, da li će i posle tog juna 2021. ostati na klupi Građana.

Čak i Gvardiola tvrdi da ne zna u ovom trenutku šta ga čeka u budućnosti. Možda sve zavisi od učinka u Ligi šampiona, jer je to ono što mu nedostaje da kompletira utisak na Etihadu. Do juna 2021. imaće još dva pokušaja, ovaj sadašnji i narednu sezonu.

Izabrane vesti

Ostao ili ne u Sitiju, Pep tvrdi da zna šta se – neće desiti. Možda promeni klub, ali u dva sigurno nikada neće raditi.
Kada budem napustio Siti, sigurno nikada neću trenirati Junajted. Niti Real Madrid. Pre bih otišao na Maldive, ako ne bih imao nijednu drugu ponudu. Dobro, ne baš na Maldive, zato što tamo nema golf terena“, našalio se Gvardiola.

Sve je to deo uvertire za gradski derbi u Mančesteru, koji će se igrati večeras u okviru polufinala Liga kupa. Siti u mnogo boljoj formi dočekuje utakmicu, sa tri vezane pobede za sobom. Međutim, poslednji duel dva tima, u okviru Premijer lige na Etihadu pripao je Junajtedu sa 2:1.
Na toj utakmici odigrali smo jedno od najboljih prvih poluvremena. Igrali smo sjajno, ali smo pali u 10-15 minuta drugog dela i oni su se oporavili. Napravili su nam nekoliko kontranapada, za dve-tri sekunde su dolazili do našeg šesnaesterca. To pokazuje koliko su brzi, agresivni, čvrsti. Od top tima kakav je Junajted može da se izgubi meč, ali dobili smo ih više puta nego oni nas“, poručio je Gvardiola.

Menadžer Sitija je istakao da će odmoriti neke igrači na ovom meču, a u sastav bi trebalo da se vrati oporavljeni štoper Nikolas Otamendi.

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara