Pep Gvardiola (©Reuters)
Pep Gvardiola (©Reuters)

Gvardiola: Voleo bih da ostanem duže u Sitiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.09.20. | 16:27

“Ali, moram to da zaslužim”, kaže Španac

Ušao je Pep Gvardiola u poslednju godinu ugovora sa Mančester sitijem. Otvoreno je pitanje da li će ostati na Itihadu posle toga, pregovori oko nastavka saradnje tek treba da krenu.

Iako nije doneo Ligu šampiona Sitiju, što je nedosanjani san za gazde kluba, veruje se da će Građani učiniti sve da zadrže Španca. A, i on bi voleo da ostane još koju godinu u klubu sa Ostrva.

Izabrane vesti

Voleo bih da se duže zadržim ovde. Volim ovaj grad, ali moram prvo da zaslužim ostanak”, rekao je Gvardiola na konferenciji uoči meča sa Vulvsima.

Svestan je i Pep da nije uradio ono što je najveća klupska želja – “ušati” trofej Lige šampiona.

Klub je dostigao visoke standarde u poslednjoj deceniji, ali moramo još da ih podignemo. Videćemo da li ću zaslužiti da ostanem, da li se uklapam u planove kluba o napretku, budućnosti. Na svaka tri dana imamo utakmicu, pa ne stižemo ni da pričamo o svemu, iako se viđam skoro svaki dan sa čelnicima kluba. Šta bude - biće”.

Tvrdi Pep da još u njemu gori želja da unapredi Siti.

Ne bih bio ovde da nemam jaku želju da popravimo igru da bude još bolja. Želim da pomognem igračima da napreduju, da izbegavaju greške, možda mi je strast jača nego ikad”, poručio je Pep Gvardiola.


tagovi

Pep GvardiolaMančester SitiPremijer liga

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara