Komentari na vest

Hajduk traži 21.000.000 evra za supertalentovanog Biuka: U redu Siti, Dortmund, Čelsi...

f

ffhhdf

pre gotovo 3 godine

tko je god gledao Biuka shvatit će da je to vanserijski talent. čut ćete za njega još.
a

as

pre gotovo 3 godine

Isto kao za Pjacu, Roga, Halilovića, Benkovića, Ćorića, Krovinovića, Balića i ostale hrvatske "wonderkind-ove"?
G

Gost2777

pre gotovo 3 godine

To sto vecina pise da je EU glavni razlog nije istina, Dinamo je imao milionske transfere i prije ulaska Hrvatske u EU, Modric, Eduardo, Corluka, Kovacic su otisli za velike pare a Hrvatska nije bila clan EU.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Zamisli kad bi mi bili u eu i Terza prodaje ovakvog igraca, pa on bi trazio 12 milki, 7 milki sebi, 5 milki zvezdi, bolje da ne budemo u eu, eu samo sanjaju lopine da jos vise maknu.
Д

Друже

pre gotovo 3 godine

Терза би узео све за себе као што већ ради дао је појединцима много добре уговоре зато они неће да иду нису проблем понуде
P

Prevareklasixne

pre gotovo 3 godine

Koje su to prevare, bili drugi na SP i posle toga igrace koji su nista spec valjaju za 20m
M

Majator

pre gotovo 3 godine

Tako se to radi, a ne kao nasi odmah prodaj. Ako bi PFC naprimer zadrzo Pavlovica jos koju godinu, dobili bi makar 15 miliona i neki klub odlicnog stopera, no greje klupu u Monaku
j

jakobusic

pre gotovo 3 godine

nije hajduk dinamo.tamo politku vode navijaci koji su sa udrugom i unistili hajduk.od 2004-2005 nemaju titulu.pordaju svakih 5 godina nekoga ko im vrijedi i pokradu pare.hajuk kao hajduk nemoze da izgura da mu taj igrac ostane 3 godine a dinamo to moze bez problema.hajduk njega nece moci ugurat u reprezentaciju da mu jos cijena poraste ako sto to radi dinamo.zasto igra petkovic zasto ne igra recimo lovric iz gorice.ovo nije hrvatska liga nego liga dinama i njihovih satelita.
S

Stefan89BGD

pre gotovo 3 godine

Ali buraz, Dinamo ima rezultate i vi ste drugi ma svetu zahvaljujuci Dinamu, Mamicu i igracima koje je on stvorio. Da nema Mamica i Dinama ovakvog kakav jeste bili bi kao sto smo mi, bulja reprezentacija. Mamic je razapet jer nece da da udeo od kolaca podzemlju, kao sto se to recimo desava kod nas. Evo moja Zvezda je za 5 godina zaradila 70 miliona evra od Evrope i prodaja i Terzic kriminalac kaze da se nema para za krstenog beka i napadaca. Zapitaj se. Dinamo realno odrzava HNL da ne bude u rangu lige Azerbejdzana. Sportski pozdrav. :)
d

dbkbi

pre gotovo 3 godine

@Stefan89BGD Buraz, HR liga je i bez Dinama skuplja 3 puta od Azerbejdzanske, tako da si malo pretjerao.... Sportski pozdrav
S

SteGerrard

pre gotovo 3 godine

Stefane,pišeš gluposti!!Nije Dinamo njih proizveo,već drugi klubovi koje je Finamo odlabio kokošarenjem i dovođenjem za trećine njihovih vrijednosti kao djecu...Eno pioniri Osijeka su bili prvaci Hrvatske za sezonu 20/21 i zbog birokratske greške Osijeka Einamo je uzeo kapetana i najboljeg strijelca za 0 kuna...To je Dinamo i tako oni rade
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Morate shvatiti da su oni u EU i da se u svim ligama petice njihovi igraci tretiraju kao domaci. Uzmite npr Brazil i prespremne igrace iz njihove lige koji u Evropu dolaze za mizeran kes, samo zato sto postoji ogranicenje na broj stranaca.
d

dbkbi

pre gotovo 3 godine

Smjesan si vise s tom EU, samo se vi tjesite, shvati da kvalitetu treba platiti, a to sto je vasi klubovi nemaju, to je drugi par rukava.
G

Gost2777

pre gotovo 3 godine

Pogledaj transfere Dinama prije EU, Luka Modrić, Eduardo, Corluka itd svi su otisli za velike pare, tako da to EU zajebi.
G

Gost zoom

pre gotovo 3 godine

Normalno da ce uzeti preko 10-15 miliona.Em su u eu,em je to zasluga svih njihovi silnih reprezentativaca koji su doneli taj status u njihovom fudbalu(najvise Dinamo) i onda evropa po starom oprobanom receptu crpi igrace iz njihove lige.A sto se tice nasih mladih igraca,tu ide mnogo teze jer dobijaju epizodne uloge,a Zvezda nema vremena za njihovo sazrevanje da bi ih istrpela zbog rezultata na domacoj i medjunarodnoj sceni.Izuzev one generacije sa Jovicem,Risticem ,Grujicem,Jovanovicem i nesto kasnije s Racicem(mada je on dosao iz ofk) sve to teze ide ......
M

Majator

pre gotovo 3 godine

U pravu si, ali zvezda u zadnjih 20 godina nije nesto poznata po talentima, to vise radi Partizan. I nemoj sad a sta je sa Vidicem. Partizan je dobio samo u zadnjih 10 godina skoro 100 miliona na prodaji talentovane dece iz skole. A gde su Stranci koji su dobro prodati, ili igraci poput Savica. Po tom Pitanju je PFC prvi u Srbiji i drugi u regionu.
G

Gost29

pre gotovo 3 godine

Kako da ne 21 milion. Jakobušić i ostali funkcioneri sanjaju makar 10 miliona da podele između sebe
z

zvezdas cg

pre gotovo 3 godine

E ako i hajduk uspije prodati igraca preko 15 mil onda smo stvarno nesposobni...
J

Ja sam jaaa

pre gotovo 3 godine

Niko nije nesposoban nego alav, nasi to odmah prodaju samo da bi strpali koji evro u dzep.
c

czbg1

pre gotovo 3 godine

I te kako ima i Zvezda talente koji bi otisli za ovu cifru.U omladincima stasava sjajni Aleksandar Kahvic ili Nikola Stankovic,pa se pisalo o braci Mituljikic kao supertalentima,pa gde su ti momci da dobiju sansu.Kako svuda mogu,ali su u Zvezdi jos super mladi sa 19 godina,da nije to Krstovic ili Vukanovic bolje resenje u napadu od Kahvica.Ali bice da momci nemaju menadzera da se tale.Pa Njegos i Nikolic uopste nisu Zvezdina deca vec dovedeni iz Rada i OFK kao Terzine kombinacije kao i Krstovic iz Zete.A pravi Zvezdini talenti i deca odose svuda po svetu.Gospodo problem je mnogo dublji od ispadanja od Serifa,i zadnjih 5 godina je lazna slika stvorena o Zvezdi,Zvezda stoji na staklenim nogama,nema sisetema,uspeh je instant.
F

Figueroa

pre gotovo 3 godine

I mi cemo za supertalentovanog Nikolu Krstovica dobiti 21,5 eura....ako iko i to da,sa obzirom na to da ga je kao talenta "prepoznao" Mita Mrkela
K

Kidi

pre gotovo 3 godine

U 2 rate...godisnje