Komentari na vest

Haland pokrenuo domino efekat: Žezus sada višak u Sitiju, ima dogovor sa Arsenalom

P

Po prodajama

pre oko 2 godine

Sanea torea i zezusa se jasno moze videti kako arapi bacaju pare.Na ta 3 igrac bice dobri najmanje 50 miliona u kolicniku placeno-prodato.kako radi gvardiola i siti to je strasno.masinerija
x

xaxaaxexea

pre oko 2 godine

dzaba im sve kad opet nece uzeti LS trofej kao i psg i to svi znamo :D
a

axeaexaexaexaex

pre oko 2 godine

tesko da ce u arsenal ako totenhem izbori LS a arsenal izvisi...nece se znati do zadnjeg kola..stanje na tabeli..
G

Gost....

pre oko 2 godine

Normalno da igrac zeli da ide jer hoce da igra sad je u naj boljim god a ne da bude rezerva jednom Halandu to isto vrijedi za Sterlinga nece ni on biti rezerva Grilisu ili Fodenu pozzz
G

Gušter

pre oko 2 godine

Odličan igrač. Davao golove u svim važnim utakmicama za Siti. Mislim da je ovo Gvardiolina greška. Bolje da se nekako prevare od Griliša rešio.
@

@guster

pre oko 2 godine

Svaki igrac ima period adaptacije..neko su uklopi odma neko ne..ne brini to za grilisa,majstor kao on ce se uklopiti..ovo mu je prva sezona i uzeo je ligu,dogodine ce bit mnogo bolji a kroz 2sezone kljucni igrac citia..a i ako ne bude vazda ce ga prodat jer je englez 60,70miliona
H

House of cards

pre oko 2 godine

nemoj bre u aarsenal, idi u united. nema potrebe da se juri ovaj igrac
G

Gostlslal

pre oko 2 godine

Greota za Nketiu, kakav je to igrac! Treba mu samo sansa.
U

Uo

pre oko 2 godine

To sto decko ide dve stepenice nize u Arsenal znaci da mu se igra fudbal i ima sportske ambicije, ne zeli da prima platu na klupi. Sto je za postovanje i kamo srece da svi igraci tako razmisljaju. Ima mnogo toga da popravi, ali u najboljim je godinama, adaptiran na ligu, a nisu neke enormne pare za uslove Engleza. Rizik koji ima smisla sto se tice Arsenala. Ali moraju da dovedu i centralnog veznog i da Salibu zacementiraju u postavu sledece sezone. Tek onda projekat ima smisla. Moje misljenje je da treba i bolji trener, ali hajde, ako zavrsi cetvrti treba mu dati sansu.
I

I

pre oko 2 godine

Pristojan posao i za jedne i za druge. Ipak je Arsenal dao 60-70 miliona za Lakazeta, a Zezus kakav god da je, duplo je bolji. Zezus mi je dosta nepredvidiv, najbolje je sacekati sledecu sezonu, tesko je prognozirati. Moze biti scenario da Haland reseta u Sitiju, a moze biti i scenario da je Haland povredjen dve trecine sezone, a Zezus razbija u Arsenalu. Nista me danas ne iznenadjuje.
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Ti sine pojma nemas, prvo kazes da je duplo bolji Zezus od Lakazeta, a posle da je nepredvidiv. I jedan i drugi su odlicni igraci. Gabi bi u Spanoji ili Italjij da minimum 20gol. I Lakazet ako ode pokazace da nijr zaboravio da igra fudbal na top nivou.
G

GOSTSD

pre oko 2 godine

Haland došao za 75 miliona, Jesus odlazi za neka bude i 50 miliona, odličan posao, plus Alvarez i Siti je napad završio za narednih 10 godina :)
G

Gaizka

pre oko 2 godine

Alvarez došao za 20 a Ferran Torres otišao za 55.
K

Klinickaslika

pre oko 2 godine

Doveden za 30 sad ce da ga prodaju za duplo. Realno dosta nepredvidiv igrac, odigra dobro par utakmica a onda na par ga nema nigde. Nije konstantan i mislim da je to razlog zasto nije medju top napadacima.
G

Gogija

pre oko 2 godine

Al njegova faca kao da ce uvek da zaplace...Pravi brazilac.
J

Jdjdjdjd

pre oko 2 godine

Hahahaha da da. Kao onaj crtani lik sa debelim usnama
N

Neutralna slika

pre oko 2 godine

Koliko je Brazil u buli kad im je Žezus standardan igrač u napadu, nekada Đovani Elber, Paulo Sergio, Soni Anderson, Đovani legenda Oly, Marsio Amoroso, Žardel, Edmundo... svojevremeno nisu imali mesta u nacionalnom timu Brazila, a svaki je za Žezusa izmislio fudbal... Današnji fudbal je smejurija i lakrdija za sve pare.

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Vecinu meceva za Brazil kvalifikacije igrao Mateus Cunja iz Atletiko u prvoj napred trio Rafinja-Vinicius-Cunja iza njih Paketa.
L

Lektor

pre oko 2 godine

Svi gore nabrojani, sem Elbera, su imali iste uloge u svojim timovima i biloi isti brazilski prosek kao sada Zesus. Cuj njega Edmundo i Djovani...
S

Srecko Sojic

pre oko 2 godine

Ti nabroja sve te a zaboravi „zubu“ Ronalda…
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Gledajući samo prave izrazite napadače, Brazil je u zadnjih preko 30 godina imao samo Ronalda i Adriana. Pre njih jedino Romario uopšte, ali i on je bio maleni špic, znalac polubrzanjac, nikako pravi centarfor.
I

I

pre oko 2 godine

Kakve nebuloze, pa ni jedan spic posle ere Ronalda i Adriana, znaci poslednjih 15 godina nije ni prici Zezusu, kakav god da je. Kad se setim ko im je sve igrao, Fred, Zo, pa i Damiao... Zezus mu dodje premija.
@

@I

pre oko 2 godine

apsolutno!! sve si dobro rekao, pa oni su lutali sa spicevima vise nego Mihajlovic sa Scepovicima i ekipom... Mada mislim da njje problem u Brazilu, nego generalno u fudbalu. Fudbal se promijenio zestoko u poslednjih 15 god. Neke pozicuje se gube, sve ne manje tih klasicnih centarfora, igraca sesnaesterca.
P

Pantela24

pre oko 2 godine

Dobar igrac, ali fali konstantnosti, mislim da nije dobar potez Arsenala, jer im treba cvrsci igrac, pritom mnogo sansi masi! Sportski pozdrav!