Marek Hamšik (©Reuters)
Marek Hamšik (©Reuters)

Hamšika sele u Slovan, a u Slovanu prvi put čuju za to

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.03.21. | 16:53

Odlazi iz Dalijana

Rastaju se Marek Hamšik i Dalijen. Slovački as je još jesenas odigrao poslednju utakmicu za kineski klub i raskid ugovora je izvestan.

Pitanje je samo gde će Hamšik nastaviti karijeru. Italijanski Skaj je lansirao informaciju da će nekadašnji vezista Napolija potpisati narednih dana za Slovan iz Bratislave. To je klub u kojem je slovački reprezentativac počeo karijeru, ali je odigrao svega nekoliko utakmica pre nego što se sa 17 godina preselio u Brešu.

Izabrane vesti

Kako kažu Italijani, Hamšik će kao slobodan igrač pojačati Slovan i igraće za taj klub do kraja sezone, kada će razmotriti šta će dalje.

Problem je što u Slovanu za to prvi put čuju! Ako se ne foliraju... Predsednik kluba Ivan Kmotrik rekao je za slovačke medije da nema predstavu odakle se ta priča stvorila.

Čuo sam i ja tu priču i potpuno sam se iznenadio. Nemam predstavu kako je do toga došlo, ali to je samo špekulacija. Besmisleno je komentarisati baš svaku glasinu“, rekao je Kmotrik.

A, možda samo traljavo glumi dok se sve ne završi, jer Hamšik još nije dobio papire iz Kine. U svakom slučaju Slovan bi dobio ogromno pojačanje za nastavak sezone.


tagovi

Marek HamšikSlovan BratislavaDalijen Aerbin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara