Edinson Kavani (©Reuters)
Edinson Kavani (©Reuters)

HaVARija San Lorenca i zlopaćenje Boke: Barios umalo junak, velika greška Romera (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.11.23. | 02:18

Domaćin uzeo bod, lako mogao i do sva tri...

Pet dana traje agonija Boke juniors, zlopaćenju nema kraja! Ostala je bez sedmog trofeja u Kopa Libertadoresa, ponovo je propustila šansu da se poravna sa Independijenteom. Posle poraza u finalu od Fluminensea ostala je i bez trenera Horhea Almirona, a malo je nedostajalo da je nokautira i San Lorenco u Kopa profesional – 1:1 (0:0).

Đenovljani tumaraju po mraku, međusobno se sudaraju i neće im biti lako da pronađu izlaz, jer poraz na Marakani ostavio je posledice. Da nije bilo signalizacije i poziva iz VAR sobe, klub sa Bombonjere primio bi novi udarac. Nauel Barios umalo je postao junak, isprečio mu se – ofsajd.

Izabrane vesti

San Lorenco zadesila je prava haVARija. Uzeo je bod, a lako mogao do sva tri, iako se nije činilo da će tako nešto biti moguće kada je Migel Merentijel još jednom pokazao da se nalazi u velikoj formi. Otkako je meč sa River Plejtom presedeo na klupi – a tome ima mesec i kusur dana – čak pet puta tresao je mrežu u Kopa profesional! Našao se i san Lorenco među njegovim žrtvama.

Loš poprečni pas i – sevnula je kontra Boke juniors. Valentin Barko je povukao loptu, čekao urugvajskog ofanzivca da se otvori, a Migel Montijel je po prijemu otvorio nogu i poslao loptu u suprotan ugao. Imali su gosti sve na svojoj strani, a onda se dogodila neshvatljiva greška Serhija Romera.

Argentinski golman nije dobro procenio let lopte, zaplivao je u prazno... Adam Bareiro je mogao da bira gde će poslati loptu, koju mu je prosledio Nauel Barios. Upisao je asistenciju, a u prvom minutu zaustavnog vremena i pogodak. Nešto malo manje od 50.000 duša na stadionu je poskočilo, obradovalo se, međutim, nakon što je situacija pregledana u VAR sobi gol je poništen.

Čak deveti put od početka takmičenja San Lorenco je odigrao nerešeno?! Ostao je na jednoj pobedi u 12 utakmica i 12 bodova. Boka juniors nije ništa boda, ima identičan bodovni saldo, nije dobila tri utakmice zaredom u Kopa profesional i plej-of je sve dalji i dalji.

ARGENTINSKA KOPA PROFESIONAL – 12. KOLO:

Sreda

San Lorenco – Boka juniors 1:1 (0:0)

/Bareiro 74 – Merentijel 51/



tagovi

Južna AmerikaArgentina 1Boka juniorsSan Lorenco

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara