Herta kupila špica za 15.000.000, novi gazda već spiskao 137.000.000

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.09.20. | 19:29

Doduše računajući od prošle godine...

Herta nastavlja da ozbiljno ulaže u tim. Otkako je novi gazda Lars Vindhorst preuzeo dizgine klub iz Berlina potrošio je ukupnop 137.000.000 evra, a sve kao plod želje da Stara dama nemačkog fudbala zaigra ozbiljniju ulogu u Bundesligi i pokuša da se vrati na evropsu scenu. Za sada poslednje pojačanje Herta je predstavila večeras. U pitanju je snažni napadač iz Kelna Džon Kordoba (27) koji predstavlja i najveću investiciju ovog leta.

Kako javljaju nemački mediji posao je vredan 15.000.000 evra.

Izabrane vesti

Podsetimo, Kiker je ranije danas pisao bi dogovor dva kluba trebalo da bude postignut uz uključivanje u transfer Slovaka Ondreja Dude. U tom slučaju Herta bi platila samo 9.000.000 i u Keln poslala Dudu, međutim izgleda da je takav dogovor propao u poslednji čas, tako da su Berlinci morali da podignu ponudu kako bi zaključili posao.

Kordoba stiže na Olimpijski stadion kako bi zauzeli mesto Vedada Ibiševića, ali i kao osiguracija u slučaju da Kšištof Pjontek ode. Zanimljiva je odluka Jarčeva da tako lako puste Kolumbijca, s obzirom da su sada ostali samo sa jednom opcijom u špicu - Antonijem Modestom. A Francuz je pritom daleko od nekadašnje forme. Ovo bi trebalo da da znači samo jedno - Keln ubrzanim tempom mora po novog špica.


tagovi

Džon KordobaLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara