Komentari na vest

Hit dana na Banovom brdu: Moj bivši dragi

D

DonKyo

pre oko 1 godinu

mrtva trka, losiji fudbaleri ili ovo grand parada ruznal pisanje
C

CikaMirko

pre oko 1 godinu

Marjanovic predsednik Partizana i premijer drzave u isto vreme.
D

Da se ne lazemo

pre oko 1 godinu

Ilica su otpustili jer je odgovorio na pitanje da li je sudija pogresio kad njegovom igracu nije dao crveni. Sale je rekao da jeste i odmah popio otkaz. To je period kad je Mrkela reka da ce Zvezda uraditi sve na terenu i van terena da pobedi Partizan. Utakmica protiv Cuke je bila pocetak te kampanje
G

Gost ali pravi

pre oko 1 godinu

kako te nije sramota? Ilića su otpustili jer je hteo da izvede petliće i tako pokloni Partizanu 3 boda. Matijašević ga je provalio i dao mu je otkaz.
M

Madjija

pre oko 1 godinu

Da li je Mrkela reako da ce raditi i van terena ili nije? Jeste. Sto se tice Ilica on nije dobio otkaz posle utakmice nego posle izjave.
@

@da se

pre oko 1 godinu

Ono njegovo trcanje po loptu da bi partizan sto pre izveo aut, u poslednjim trenucima utakmice...bilo je ponizavajuce... On je sve cinio kako bi njegov tim izgubio! Izjava je samo sitnica, ali sastav koji je zeleo da izvede (ali je sprecen) i ponasanje na klupi su mu presudili za otkaz! Nemoj se praviti naivan...
G

Gost999

pre oko 1 godinu

E ovako, Ilic je dobio otkaz jer je prvo hteo da izvede mlade igrace i da bodove Partizanu, pa je to spreceno, ali je onda on zamenio bukvalno sve igrace, narocito odbrambene, koji su igrali dobro na toj utakmici, sto je jos jedan razlog za otkaz. Pa je onda dobio otkaz jer je vracao lopte igracima Partizana da sto pre izvedu aute, pa je dobio otkaz jer je svog igraca koji se zalio na povredu, najverovatnije u cilju da ukrade malo vremena, terao da sto pre izadje sa terena da bi Partizan mogao sto pre da krene u napad, pa je dobio otkaz jer se tresao sav tokom izjave posle utakmice gde je pricao kako je Partizan nezasluzeno ostao bez boda i kako je Partizan bolji i kako je trebalo da pobedi, pa je onda zapecatio otkaz konferencijom za novinare posle utakmice gde je pricao kako je njegov igrac trebalo da dobije crveni karton i da su sudije ostetile Partizan (sto nema veze sa istinom, sufija dosudio sve po pravilima). E zato je dobio otkaz.
т

тхе бој

pre oko 1 godinu

Ако тсц наредне сезоне буде учесник групне фазе неког европског такмичења,да ли могу да играју на свом стадиону?
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Koju grupnu fazu druze, oni ne mogu da eliminisu Azerbejdzance, kako onda da igraju grupnu fazu...Jedne sezone su ispali od nekih Azera, ne mogu trenutno da se setim imena tog kluba, da li je Karabag.
т

тхе бој

pre oko 1 godinu

Што пишеш а не пратиш фудбал. Имамо гарантована места у групној фази.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Karabag je dobra ekipa. Godinama igraju grupe. Igrali protiv Steaue 5-6. Ono ne znam kako oba kluba nisu izbacili iz Evrope. Ono...

Chiske

pre oko 1 godinu

Ukratko NE! STadion mora da ima minimum 8000 mesta da bi mogao da se takmici u bilo kom evropskom takmicenju. TSC je klub napravljen za pranje Madjarskih para... Nisu oni planirali ovo mesto u ligi verujte mi na rec ali eto zadesilo se...
Т

Тхе бој

pre oko 1 godinu

Страшно...онда сви у Лесковац,Лозницу,Зајечар. Или ЈНА,Карађорђе или Маракана
т

тхе бој

pre oko 1 godinu

Хвала ...видим фирмаш си.. победите оне данас . Дерби са партизаном ,без тона био ,ужас
N

News

pre oko 1 godinu

Nazalost ne mogu da igraju iako imaju novi stadion. Ako Tsc zavrsi drugi ima garantovanu grupnu fazu lige Evrope ako ne udje u ligu sampiona kao i tim koji osvoji kup ima garatovanu ligu konferencije ako ne udju u ligu evrope.
V

V. Bulatović

pre oko 1 godinu

Ne može tim da vodi osoba koja nikad nije igrala fudbal nego je trčala po terenu i kvarila igru protivnika. Ne može trener da bude Igor Duljaj, Albert Nađ ili Đenaro Gatuzo. Može ovako na silu, da se bruka par mjeseci i godina, da za platu srozava svoje ime i štiti nesposobnu upravu. Ali ne može da prenese igračima znanje koje ni sam nema.
P

Pep Gladiola

pre oko 1 godinu

Ko nije igrao fudbal vec je trcao po terenu? Gresis za Duljaja, on je bio pomocni trener u Sahtjor Donjecku, a ne Sahtjoru iz Soligorska ili Karagandija. I sigurno da nesto moze da nauci igrace, posebno one na poziciji koju je on igrao.
L

Legolass

pre oko 1 godinu

Diego Pablo Simeone González. Vidiš da može i defanzivni vezni da postane odličan trener.
Z

ZDj

pre oko 1 godinu

Samo remi i jedne i druge spasava jer ni slučajno nisu kadri za L Š. TSC je trenutno naivni centar i za Vuku i za Groblje.
Н

НАВИЈАЧИ

pre oko 1 godinu

ДУЉАЈЕ САД СЕ ПОКАЖИ ДАЛИ СИ ЗА ПАРТИЗАН. ЗАПАМТИ ДА ИМАШ БОЉИ ТИМ ОД ЧУКЕ !
M

Mangulica

pre oko 1 godinu

Da li vi stvarno mislite da ce drzava,FSS ili bilo ko odzvoliti da bilo ko drugi umesto Partizana zavrsi na drugom meszu i ode u kvalifikacije za LS ? Ovde se nece libiti da naprave cirkus i da im se citava nacija smeje ali Partizan da bude drugi mora. To je Srbija. Ako treba,igraci Cukarickog i TSC-a ce da sede na travi da ovi mlitavci daju golove. A sto se meca Cukarickog i Partizana tice u prvom delu sezone Partizan je odmarao par bitnih igraca,stranaca upravo protiv njih i pobedio. Kada je Cuka izjednacila na 2:2 ja sam znao da Partizan mora dati treci gol.
J

Jesse Custer

pre oko 1 godinu

"Niti donosi pehar, niti rešava pitanje titule (ako se ono uopšte postavljalo)". Dokle ćete dozvoljavati ove Joksićeve navijačke ispade? Zna se dobro šta je time mislio. Srozavate sami sebi ugled.
E

Emperador

pre oko 1 godinu

Da vidimo da li cukaricki sme da pobedi
N

News

pre oko 1 godinu

Sigurna pobeda Partizana danas a Cukaricki ce da dobije nekoliko fudbalera iz omladincima Partizana dzabe. Cukarickom rezultat nije primaran nego novac.
M

Maljko

pre oko 1 godinu

Oni vise ne prate fudbal
P

Pa

pre oko 1 godinu

naravno ne prate ga punih 6 godina.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Nema tu nikakve sumnje, Sasa Ilic je ucinio sve ne bi li Cukaricki izgubio. Cak je u poslednjim minutima, menjao igraca odbrane napadacima, da bi oslabio odbranu. Sto se danas tice, Cukaricki sigurno igra bolje od Partizana, ali ovde se Partizan gura na drugo mesto i ako treba bice i pet penala svirano, samo da se to obezbedi.