Jović i Hiter (©Reuters)
Jović i Hiter (©Reuters)

Hiteru se ne menja tim koji dobija: Znam da Jović nije došao da bi sedeo na klupi

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.02.21. | 16:40

„Zna i on da će doći pravi trenutak za prvih 11“, kaže trener Ajntrahta

Prošle su već četiri utakmice otkako se Luka Jović vratio u Ajntraht. Ali, nijednu od njih nije počeo, već je ulazio s klupe.

To nije uticalo na ubojitost srpskog napadača, postigao je tri gola, naterao i navijače Real Madrida da se udaraju rukom po čelu. Ali, svi čekaju da vide tim Ajntrahta u kojem će istovremeno biti na terenu Luka Jović i Andre Silva, koji je trenutno drugi golgeter Bundeslige.

Izabrane vesti

Možda je prilika u nedelju, kada će tim iz Frankfurta igrati protiv Hofenhajma, ali ako je suditi po rečima trenera Adija Hitera, navijači bi trebalo još malo da se strpe. Kao i Luka Jović.

Luka je napadač svetske klase, jer ima fantastične veštine. Ne dajem mu šansu da ulazi s klupe zato što želim da tako bude. Ali, pričali smo o tome on i ja, svestan je i Jović da će doći pravi trenutak za njega. Nikom neću dozvoliti da mi govori kada bi trebalo da zaigra u prvoj postavi“, poručio je Adi Hiter.

Kvota 6.00 da Herta dobija Bajern

Izgleda da se austrijski trener drži one devize da tim koji pobeđuje ne treba menjati, pošto Ajntraht igra fenomenalno u poslednje vreme i stigao je do četvrtog mesta na tabeli.

Znam da Luka nije došao ovde da bi sedeo na klupi duže vreme. Ali, bez obzira na sve, vodim računa o njemu. Imamo još mnogo utakmica pred nama. Ako možemo sebi da priuštimo luksuz da nam Luka Jović i Sebastijan Rode sede na klupi, onda znam da smo mnogo jaki“, poručio je Hiter.

Slatke muke za trenera Ajntrahta. Samo da ne pretera sa vaganjem...


tagovi

Luka JovićAdolf HiterAjntraht FrankfurtBundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara