(©AFP)
(©AFP)

Hoće ga Juve i Siti, Lion traži 50.000.000

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.05.20. | 22:18

Za Usema Auara

Leto bez velikih transfera, najavljuju uticajni menadžeri sa svih meridijana. Međutim, poneki izuzetak mogao bi da se dogodi, a jedan od interesantnih igrača već je spremio kofere. Prema navodima uglednog Ekipa Olimpik je rešio da proda Usema Auara, naravno ako stigne prava ponuda.

A prema Ekipovim saznanjima prava bi bila ona od 50.000.000 evra što i nije mala suma u okolnostima kad se predviđa pad cena fudbalera.

Izabrane vesti

S druge strane, Auar je već privukao pažnju nekih od najbogatijih klubova Evrope, pre svega Juventusa i Mančester Sitija. Da li su oni spremni da idu baš do granice od 50.000.000 druga je tema.

Auar sledećeg meseca slavi 22. rođendan, a ugovor sa Lionom mu traje do juna 2023. tako da klub nije u žurbi. Ali bi možda mogao da naplati njegove dobre partije iz ove sezone. Jedna je bila baš protiv Juventusa u Ligi šampiona.

Ove sezone Auar je na 37 takmičarskih utakmica postigao devet golova i saigračima namestio još sedam, ali kako se u Lionu od jeseni neće igrati evropski fudbal mnogi će verovatno želeti da odu.

(Foto: ©AFP)


tagovi

Usem Auar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara