Hoće li Juve odoleti? Za Džana kovertirano 35.000.000

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.01.20. | 12:57

Karlo Ančeloti kreće po Nemca...

Više nisu samo spekulacije i pozivanje na Karletove simpatije prema njemu - Emre Džan postao je ozbiljna meta Evrtona. To javlja nekoliko italijanskih i engleskih medija, navodeći čak da u Torinu svaki čas mogu da očekuju zvaničnu ponudu sa Gudisona. A ona, po svemu sudeći, neće biti mala, i mogla bi da natera Fabija Paratićija i ostale čelnike Juvea da popuste, odnosno da dozvole nemačkom reprezentativcu da ode. 

Podsećanja radi, Paratići je nedavno pričao kako Juventus neće pustiti ni Džana ni Rabioa u januaru, bez obzira što ih Mauricio Sari ne vidi kao prve opcije, ali kada iz Engleske stigne ponuda "teška" 35.000.000 evra, a spekuliše se da će toliko otprilike poslati Ančeloti, izvesno je da će u Torinu preispitati svoje prvobitne odluke. Pogotovo što u angažovanje Džana nisu uložili ni evro kada govorimo o obeštećenju.

Izabrane vesti

Volja igrača nije sporna. Zabrinut je za svoj status u reprezentaciji pred EURO i želi po svaku cenu da ode u tim gde će mu garantovati minute.

Podsetimo, Ančeloti je hteo Džana i prošlog leta, dok je vodio Napoli.

Značajan faktor u celoj priči mogli bi da budu dobri odnosi Juvea i Evertona. Pre šest meseci Italijani su Karamelama prodali Mojze Kena za 27.500.000 evra. Poznato je da Englezi novac ne žale.

Zašto ne bi za mnogo afirmisanijeg igrača dali koliko Dama traži?

Foto: Reuters 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara