Hoću u PSV, ma bolje mi je u Feneru! Rodrigez kreće put Istanbula, Milanu na leto 5.000.000

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.01.20. | 22:23

Turci preokrenuli posao zahvaljujući značajno boljim uslovima nego klub iz Ajndhovena

Italijanski mediji javljaju da je Milanov bek Rikardo Rodrigez prihvatio ponudu Fenerbahčea, ispored odne koje mu je ponudio PSV Ajndhoven, iako smo juče slušali drugačiju verziju priče. Podsetimo, Holanđani su ponudili pozajmicu s obavezom otkupa za 5.000.000 evra, a Turci su izjednačili ponudu. Igrač nije hteo u Istanbul već u Ajndhoven, a onda se sve okrenulo. Možemo samo da pretpostavimo iz kojih razloga, ali je jasno da PSVne može da obezbedi finansijske uslove kao Fener, a porez u Turskoj je duplo manji... Ipak, to zna samo Rikardo Rodrigez.

Da je posao praktično završen potvđuje i Đanluka di Marcio. Švajcarac odlazi na pozajmicu u Istanbul, a Rosonerima će na leto leći 5.000.000 evra obeštećenja. Kompletan posao bi uskoro trebalo da bude i ozvaničen.

Izabrane vesti

Fenerbahče je Rodrigeza "naterao" da se predomisli sa konkretnim potezima u poslednjih nekoliko sati, s obzirom da su igraču ponuđeni uslovi koje praktično nije mogao da odbije.

Rodrigez (27) je karijeru započeo u Cirihu, odakle je 2012. godine otišao u Volfzburg za 8.500.000 evra. Pet godina kasnije, tačnije u julu 2017. godine, usledio je transfer u Milan težak 15.000.000 evra. Ipak, Švajcarac je ove sezone ostao bez mesta u timu, pa su Rosoner rešili da ga prodaju. U igri je uskočio Fenerbahče i u svom stilu završio posao oko dovođenja ovog igrača.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara