Fudbaleri BATE Borisova
Fudbaleri BATE Borisova

NAJAVA DANA (nedelja, 12. april): Taj divni beloruski fudbal

Vreme čitanja: 3min | ned. 12.04.20. | 08:19

Pogledajte koji nas najzanimljiiji sportski događaji očekuju danas..

MINSK – BATE, 14.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Bate nikako nije počeo sezonu kako treba, ali je posle dva poraza konačno upisao trijumf, ali čini se da će napad biti velika boljka ovog tima tokom sezone. Minsk je uradio totalno suprotno – posle dva trijumfa poražen je u prošlom kolu, mada kod kuće zna da kiksne kada u goste dođe BATE. Tako je bilo u dva od prethodna četiri susreta, s tim što su se timovi smenjivali u pobedama, a poslednju je odneo Minsk sa 3:2.

Izabrane vesti

SMOLEVIČI – SOLIGORSK, 16.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Smoleviči će se izgleda boriti za goli život ove sezone, dok je Soligorsk u prva tri kola ostvario sve moguće rezultate – po pobedu, remi i poraz. Oba tima su jako slabe efikasnosti i zabeležili su svega tri gola skupa, mada je Soligorsk dozvolio samo jedan dosad. Poslednja dva okršaja na terenu Smolevičija dobio je Soligorsk, oba sa rezultatom 2:0.

BREST – ISLOČ MINSK, 18.00
(Fudbal, Belorusija 1)

Brest je u uvodne tri runde skora 1-1-1, dok je Isloč posle dve stratne pobede sa po 1:0 ipak poražen na svom terenu od Slutska u uzbudljivom meču sa pet golova. Brest je prethodnih godina obično znao da nadigra Isloč i to uz GG&3+, ali u kup susretu pre tačno mesec dana na istom mestu rezultat je bio 0:0.

BUŽUMBURA – INTER STAR, 15.00
(Fudbal, Kup)

Inter iz prvog meča nosi minimalnu pobedu (1:0) tako da je utakmica potpuno otvorena. Bužumbura zna često da počasti svoje protivnike ka domaćin, mada Inter nije slavio ovde pet i po godina. Inter kao gost obično igra mečeve u kojima golovi padaju na obe strane.

MUSONGATI – VITAL, 15.00
(Fudbal, Kup)

Posle 0:0 iz prve utakmice, oba tima imaju svoju priliku da obezbede plasman u polufinale. Doduše, Musongati malo više, pošto igra pred svojom publikom i bar je u poslednje vreme znao za pobedu, dok je Vital bez iste već mesec i po dana, uz tri remija i dva poraza i samo jedan postignut gol.

KUJAND – KATLON, 13.00
(Fudbal, Tadžikistan 1)

Oba sastava bila su pobedničkog raspoloženja na startu prvenstva i ostvarili su trijumfe uz GG&3+. Kujand na svom terenu je uglavnom siguran, pogotovo kada je Katlon gost, koji nikada nije ostvario pobedu na ovom mestu. U poslednjih pet mečeva nije padalo više od tri gola, a uglavnom ne više od dva.

ISTIKLOL – CSKA POMIR, 15.00
(Fudbal, Tadžikistan 1)

Istiklol se u prvom kolu iživeo nad slabašnim gradskim rivalom Dušanbeom 83 i slavio sa čak 7:0, dok je CSKA takođe poražen i to sa 1:3 na svom terenu. Istiklol je u prethodna dva meča kod kuće protiv današnjeg rivala slavio ubedljivo, sa 4:1 i 3:0. Uzmite i to u obzir.

TAJPEJ TATUNG – TAJPAUER, 10.00
(Fudbal, Tajvan 1)

Vraća se i prvenstvo Tajvana, a odmah na programu čeka nas duel starih protivnika. Mečevi ovih protivnika na stadionu Tatunga obično su se završavali sa golovima na obe strane, mada Tajpauer nosi etiketu gosta koji ređa pobede iz meča u meč...

MAD LIONS – CLOUD9
(Kaunter Strajk, Flešpoint)

Polufinale prvog izdanja Flešpointa u SAD, gde će se sudariti dva favorita. Mad Lions su u seriji od četiri pobede bez izgubljene partije, dok je Cloud 9 imao svojih kikseva u poslednje vreme. Ovo im je prvi susret na velikim takmičenjima, tako da će biti prilično zanimljivo.

FNATIC – GEEK FAM, 12.00
(Dota 2, BTS Pro)

Fnatic je ostvario rutinsku pobedu na početku takmičenja, bez izgubljene partije, dok je Geek Fam lako poražen od Team Adroita. Fnatic je u seriji od četiri pobede, uz samo jednu izgubljenu partiju u tom procesu, dok se Geek Fam nalazi u seriji od pet poraza, odnosno sedam u poslednjih osam mečeva. U dosadašnja dva susreta ovih timova Fnatic je odnosio pobede bez izgubljene partije.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara