Dmitrović u okršaju sa huliganom (©Reuters)
Dmitrović u okršaju sa huliganom (©Reuters)

Holandski huligan napao Dmitrovića pa se loše proveo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.02.23. | 22:02

Srpski golman savladao momka koji je hteo da se fizički obračunaju posle pobede Sevilje nad PSV-om

Pomešanih osećanja vraćaju se fudbaleri Sevilje iz Ajndhovena. Ostvarili su cilj i plasirali se u osminu finala Lige šampiona, ali ih je PSV savladao 2:0. Holanđanima to, ipak, nije bilo dovoljno pošto je u Španiji bilo 3:0 za tim srpskih reprezentativaca Marka Dmitrovića i Nemanje Gudelja.

Rezultat revanša i epilog ovog dvomeča, međutim, mogli su da ostanu u drugom planu nakon incidenta u nadoknadi meča, kada je jedan holandski huligan preskočio ogradu i napao golmana Sevilje. Na njegovu žalost, Dmitrović je uspeo da ga savlada, pa ga je obezbeđenje privelo i sigurno je da mu sledi ozbiljna kazna zbog koje će se načekati sa ponovnim dolaskom na stadion. Ako mu to uopšte i bude dozvoljeno.

Izabrane vesti

Nakon što su se strasti smirile, Dmitrović je dao izjavu novinarima na Filips stadionu.

"Prišao mi je sa leđa i hteo da me udari. Ja nikada ne udaram prvi, ali znam da se branim", izjavio je srpski golman.

Čudno je da sudija Danijele Orsato nije prekinuo meč. Dmitrović je ostao među stativama i u poslednjim trenucima po drugi put bio savladan, ali bez posledica po konačan ishod ovog dvomeča.

"Tužno je da se ovakve stvari dešavaju. Uznemiran sam, ovo mora da prestane. Svi treba da povedemo računa da se ovako nešto nikad da se desi. Ne razumem neke stavri… Kako sudija nije reagovao i prmenio mere. Ako se ovakve stvari tolerišu, onda svašta možemo da očekujemo u budućnosti”, pitao se trener Sevilje Horhe Sampaoli posle meča.

Marsel Brands, direktor PSV Ajndhovena je smrknuta lica posle meča komentarisao:

“Da je odluka na meni, doživotno bih ga suspendovao sa stadiona. Osramotio je PSV i sve njegove navijače. Ovaj incident mi je teži od ispadanja”.

(foto: Reuters)(foto: Reuters)
(foto: Reuters)(foto: Reuters)
(foto: Reuters)(foto: Reuters)



tagovi

Marko DmitrovićSeviljaLiga EvropePSV Ajndhoven

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara