(©fcvasas)
(©fcvasas)

Holender otišao iz Partizana bez obeštećenja

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.07.22. | 17:15

Zvanično predstavljen danas u Vašašu

Završila se definitivno epizoda Filipa Holendera u Partizanu. Došao je tiho, odigrao odličnu prvu sezonu na poziciji špica, a onda kada je prebačen na bok, gde bi trebalo da mu je osnovno mesto rada, potpuno je nestao sa radara.

Partizan je Luganu za njegovo dovođenje dao ukupno 500.000 evra, a na kraju ga je pustio – bez obeštećenja. Holender je kao slobodan igrač potpisao danas za mađarski Vašaš, koji ga je predstavio javnosti kao veliko pojačanje za sezonu koja je još u uvodnim koracima.

Izabrane vesti

Holender je stavio paraf na trogodišnji ugovor sa Vašašom.

Proveo sam tri poslednje godine u inostranstvu, pa sam srećan što sam se vratio u Mađarsku, jer mnogo volim ovu zemlju. Drago mi je što sam privukao interesovanje Vašaša i što smo se na kraju dogovorili. Bitno mi je i da budem deo reprezentacije, ali za početak će mi sav fokus biti da ostvarim dobre rezultate sa klubom“, rekao je Holender za klupski sajt.

Sportski direktor Vašaša Mikloš Nađ biranim rečima je govorio o doskorašnjem fudbaleru Partizana.

Filip je jedan od najraznovrsnijih igrača u mađarskom fudbalu, brz je, kreativan, ima snažan karakter. Može da igra i u napadu i u odbrani. Za nas je on veliko pojačanje“, podvukao je Nađ.

Holender je u Partizanu odigrao 69 utakmica, postigao 12 golova, dok je za pet asistirao. 



tagovi

FK PartizanFilip HolenderVašašMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara