(©Reuters)
(©Reuters)

Horhe Mesi razvejao sve dileme: Leo neće igrati ponovo za Barselonu

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.02.23. | 18:43

„Uslovi nisu zadovoljavajući“, kaže otac argentinskog asa

Kako stvari stoje, Lionel Mesi će na leto napustiti Pari Sen Žermen, jer nije zadovoljan uslovima novog ugovora koji su mu ponudili Sveci. To je odmah lansiralo teoriju da će se Argentinac vratiti u Barselonu, pogotovo što je njegov otac Horhe danas boravio u Kataloniji.

Nekog dima je bilo, ali vatre – neće. Novinari katalonskog Sporta su „presreli“ Mesija seniora na aerodromu, kada je krenuo da ide iz Barselone, a on je razvejao sve nade navijačima plavo-crvenih da će se Leo vratiti u svoju kuću.

Izabrane vesti

Iz reči Horhea Mesija bi se moglo zaključiti da je nekih kontakata sa čelnicima Barselone bilo, međutim, tamo gde je priča počela, tamo je i stala.

Ne mislim da će Leo igrati ponovo za Barselonu. Uslovi nisu zadovoljavajući. Nismo pričali sa Laportom, ponude nije ni bilo“, rekao je Mesi senior.

Ni Pari Sen Žermen, niti Barselona. Pa gde će onda Leo nastaviti karijeru od leta? Sve nagoveštava da bi mogao da ode u MLS ligu, ionako su dugo već govori da ga čeka ugovor u Inter Majamiju kada završi sa Francuzima.

Možda je i to deo njegovog plana, pošto je naredni Mundijal upravo u Severnoj Americi i Meksiku. Igra u malo laganijem ritmu mogla bi Mesiju da produži karijeru, pogotovo što nakon osvajanja titule u Kataru nije decidirano odbacio mogućnost da zaigra i na sledećem prvenstvu sveta.


tagovi

BarselonaLionel MesiHorhe Mesi

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara