Hrabro obećanje Ričmonda Boaćija: Biću bolji nego ikad

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.02.20. | 19:30

I dalje se spekuliše o njegovom odlasku, ali tamnoputi napadač je glavom u Crvenoj zvezdi

(od izveštača MOZZART Sporta iz Antalije)

Dobija lekcije Ričmond Boaći od Dejana Stankovića na svakom treningu. Parlaju na italijanskom bivši legendarni as I najbolji evropski strelac Crvene zvezde, kako bi potencijali reprezentativac Gane bio onaj stari.

Izabrane vesti

I dalje se spekuliše o njegovom odlasku, ali tamnoputi napadač je glavom u Crvenoj zvezdi. I deluje da mu se ne ide u novu azijsku avanturu, posebno što je našao “žicu” sa novim šefom stručnog štaba.
"Pričam dosta na italijanskom sa novim trenerom. Sjajan je, sećam ga se iz igračkih dana. Mislim da ću na proleće biti novi Boćko, još bolji nego stari. Deluje da će mi odgovarati Dekijeva taktika", poručio je Ričmond Boaći.

Spada u sportski kliše da igrači hvale novog trenera. Tako je I u Crvenoj zvezdi ove zime… Ali čini se da Boaći to ne radi samo kako bi ispunio formu.
"Ja sam napadač i ne mogu da odlučujem da li ćemo igrati sa jednim ili dva špica. Ja ću probati da se prilagodim svakoj trenerovoj odluci, ali on je taj koji ima završnu reč".

Njegova želja nije sporna, ali I dalje postoji mogućnost da Boaći promeni sredinu. Razgovori sa potencijalnim poslodavcima iz Azije i dalje traju.
"Koncentrišem se samo na treninge. To što direktor priča je između njega i mog menadžera, a na meni je samo da treniram i budem koncentrisan na Crvenu zvezdu. Za ostalo su tu Terzić, Mrkela i moj menadžer", jasan je Boaći.

Napadač iz Gane je jesenas zabeležio 21 nastup u svim takmičenjima za Crvenu zvezdu, postigao šest golova i zabeležio dve asistencije.

Foto: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara