Hrvati predstavili Kaluđerovića kao veliku zvezdu: Bio sam komšija Mesiju i Kobiju

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.01.19. | 13:16

Iskusni napadač na novom početku u Zaprešiću

Biće teško Andriji Kaluđeroviću da popuni kopačke Komnena Andrića u hrvatskom Interu iz Zaprešića. Nekadašnji napadač Crvene zvezde doveden je kao zamena za novog igrača Dinama, ali Hrvati veruju da nekadašnji ljubimac Delija ima sve preduslove da postane jedan od najboljih igrača tamošnje lige.

U tekstu Večernjeg lista piše da je Kaluđerović pravi fudbalski nomad, i da mu je Inter 18. klub u karijeri. Podseća se da je tri puta igrao za reprezentaciju Srbije, kao i da je bio član olimpijske selekcije 2008. godine u Pekingu.
„To je bilo najbolje iskustvo u mom životu. Tamo sam sreo neke od najboljih sportista sveta, bio sam komšija sa Mesijem i Brajantom. Mislim da su Rikelme i Di Marija bili u susednoj sobi. Kada se osvrnem mogu da budem zadovoljan karijerom. Negde nisam imao sreće, negde sam odlazio posle dobrih sezona“, rekao je Andrija Kaluđerović za Večernji List.

Izabrane vesti

Zanimljivo je da je nekadašnji član Crvene zvezde, Vojvodine i Rada igrao na tri kontinenta. Došao je u Zaprešić kako bi bio bliži porodici koja je u Beogradu.
„Igram i uživam. Trajaću još dugo“, poručio iskusni golgeter.


tagovi

Andrija Kaluđerović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara