Rikardo i Rodrigao (©MN Press)
Rikardo i Rodrigao (©MN Press)

Hteli ga Zvezda i Partizan, a Zenit ga kupuje za 4.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.07.22. | 13:21

Rodrigao pred potpisom za prvaka Rusije

Pre nego što se letnji prelazni rok zahuktao lansirana je iz Rusije vest da su Crvena zvezda i Partizan bacili oko na istog igrača iz Sočija.

U pitanju je štoper Rodrigao, koji je imao impresivnu sezonu u dresu ruskog kluba, pa je zapao za oko i emisarima dva najveća srpska kluba.

Izabrane vesti

Ali kako je vreme odmicalo, tako je postalo jasno da od njegove selidbe u Beograd neće biti ništa. Jer su se za njegov potpis javili i neki daleko imućniji klubovi od srpskih večitih rivala.

Sada je već jasno da će Rodrigao karijeru nastaviti u Zenitu, šampionu Rusije. Tamo gde je otišao njegov saigrač iz Sočija Kasijera, za kojeg je isto Zvezda bila zainteresovana, stići će i brazilski štoper. A, posebna je zanimljivost da će Zenit za njegovo dovođenje platiti obeštećenje od 4.000.000 evra. Toliko o tome koliko je bilo realno da Rodrigao dođe u Srbiju.

Soči će izgubiti još jednog odličnog igrača, ali će makar napraviti dobar posao. Rodriga je doveo pre godinu dana iz Žil Visentea kao slobodnog igrača, a sada će zaraditi 4.000.000 evra na ime obeštećenja.

Ali Sočiju se dešavaju velike promene, jer je ostao bez trenera Fedotova, pa Kasijere, Rodrigaa... Neće mu biti lako da ponovi rezultate iz poslednje dve sezone, kada se izborio za mesto u samom vrhu ruskog prvenstva.


tagovi

SočiRodrigaoZenit Sankt Peterburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara