Komentari na vest

Hteli ga Zvezda i Partizan, a Zenit ga kupuje za 4.000.000 evra

G

Guest

pre gotovo 2 godine

Šta bi sa Keitom Balde?Jel to bila samo trač rubrika ili ima nešto?
b

barranjaccccccc

pre gotovo 2 godine

jeftinije bi nam bilo da potpišemo glavnog skauta Sočija nego ovo što pokušavamo igrača po igrača da dovedemo.
c

comiiii

pre gotovo 2 godine

Kako mi ne ulovimo nekog slobodnog a dobrog igraca? Ali Picini je tu nezamenjiv.. Dioni, Risairo,Falko...Zvezda(Mrkela) na takve da lovu onda nema za krstenog Rodriga i njemu slicne. Skauting je jos slab, potrebni su bas osbiljni skauti ali bice valjda i to bolje.. Desni bek i napadac pod hitno da bi bili top. Ja ne znam sta je problem da se raskine ugovor sa ovima navedenima, pogotovo Picini..
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

А сад кад дође до велеобрта па га Зенит потпише и пошаље нама на позајмицу. Ипак је Терза потписао споразум за “браћом Русима”, сарадња у свим областима, док нас смрт не растави… Кад оно међутим!
c

comiiiii

pre gotovo 2 godine

Valjalo bi da nesto od toga bude u buducnosti, znacilo bi nam na transfermarketu da imamo nekog kome je cena 10 m...
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Pustali price da se loze ljudi, nikad nisu ni bili u planu. Odakle im pare za ovakve igrace?
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Kako mislis "ovakve igrace"? Zar to nisu oni isti igraci iz Socija? Sto su bili lak protivnik kad ih je Partizan prosao?
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

grgacvarak-prosli ste ih samo i iskljucivo zato sto je pred proslu sezonu ukinuto pravilo o golu u gostima!!! Drugim recima u......o vas. Tako da ne pametuj mnogo...
G

GostRezinjo

pre gotovo 2 godine

Terza madjionicar rece bicemo jaci u nikad butnije dve godine za klub,zamisli bices jaci a igraju ti Gobeljic i Srnic,prodao si Erakovica i verivatno Ohija za ukupno 12 miliona a dovodis igraca Milunovica koji ce napuniti 34 gidine i Pesica koji ima 30 i koji ce klub kostati milku i po plafon....Gde je obde zdrava logika?Razumem da smi doveli Keitu baldea a prodali Pavkova i ohija oa Silja da bude zamena ovom ali ovako..

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Mi imamo najgore odnose što se tiče transfera igrača sa Olimpijakosom i sad sa Zenitom. Ne mogu da verujem šta nam rade
f

fuzija

pre gotovo 2 godine

Kasijera je placen ja mislim oko 5 mil,Rodrigrao kao sto pisu mediji 4 mil.Ocigledno je da su to veoma dobri igraci.I mi smo mislili e doci ce kod nas,hahaha kako da ne.Igraci koji toliko vrede znaci da su zaista kvalitet i logicno da nece dolaziti kod nas..Kasijeri stavljena otkupna klauzula na 20 mil e,i verovatno ce ga Zenit tamo negde kasnije prodati za dobre pare.Daleko smo mi od toga da dolaze provereni i kvalitetni igraci,mozemo samo da dovodimo neke koji su u padu karijere i da se nadamo da ce se probuditi kod nas....
Z

Zigi

pre gotovo 2 godine

Mi smo se nadali da će ih privući igranje LS i da će raskinuti ugovor sa Sočijem tj. da nećemo platiti obeštećenje.Jedino tako je moglo.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Toliko kvalitetnih bekova,stopera, zadnjih veznih i napadaca ima sada koji su bez kluba i mogu se dovesti za dz a mi ne reagujemo uopste.
X

XD

pre gotovo 2 godine

Gde? Na FM-u?
X

Xyz

pre gotovo 2 godine

Da li je bilo realno ili ne, nema veze sa visinom obeštećenja. Naši su racunali na odobrenje FIFE i UEFE da igraci mogu iz Rusije da idu kao slobodni ukoliko zele, zbog situacije u Ukrajini. Nisu nasi ni planirali da plate obeštećenja za Rodriga i Kasijeru
Z

Zigi

pre gotovo 2 godine

Tako je👏
G

Gost 123

pre gotovo 2 godine

A, posebna je zanimljivost da će Zenit za njegovo dovođenje platiti obeštećenje od 4.000.000 evra. Toliko o tome koliko je bilo realno da Rodrigao dođe u Srbij Ko god da je pisao ovo, mora da se informise lepo. svaki igrac koji je stranac u ruskoj ligi ima pravo da raskine ugovor sa klubom, i da ode u bilo koji klub u evropi, ali ne moze da predje u drugi ruski klub bez obestecenja. nasi klubovi su ga hteli za dz
s

sta?

pre gotovo 2 godine

Bas su nam super odnosi, braća sto se kaže...a uzeli nam i Kasijeru i Rodrigaa....
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

pa da, oni će da gledaju kako da pomognu vama, a za sebe će u fazonu ma nije bitno, bolje Zvezda da ih kupi nego mi
@

@

pre gotovo 2 godine

Ma uzeli vama, eno i Arsenal vam uze Jesusa