Humanitarni tiket u podne: Aleksandra Crvendakić tipuje ua Dom za nezbrinutu decu “Vera Blagojević” iz Banje Koviljače

Vreme čitanja: 6min | uto. 11.09.18. | 12:00

Orlići su dužni da pobede, ili remiziraju za overu MOZZART tiketa zakucanog na kvotu 26,73

Samo napred Aleksandra, jer osnova klađenja, naročito onog humanitarnog, koje MOZZART forsira iz dana u dan, nikako nije kladilački defetizam. Ako se po tiketu oštrina igrača prepoznaje, onda svaka pohvala ide na adresu košarkašice mađarskog Šoprona, reprezentativke Srbije, i najboljeg krila Evrolige, Aleksandre Crvendakić.

Šta bira naša Aleksandra?
“Šest parova, nadam se tempiranih po sportskim prilikama, za potencijalni dobitak koji namerevam da prosledim Domu za nezbrinutu decu iz Banje Koviljače”, rekla je naša gošća  u čijoj vitrini stoje četiri titule i osvojena kupa sa ekipom Šoprona, kao i drugo mesto na F4 Evrolige.

Izabrane vesti

Krenimo od prvog meča, odnosno utakmice RUSIJA M21 – SRBIJA M21. Nastup najboljeg igrača naše mlade selecije, napadača Ajntrahta, Luka Jovića još uvek je pod znakom pitanja. Čak izgubljena utakmica s Rusima, Orlićima neće mnogo škodititi, budući da su već obezbedili prvo mesto u Grupi 7, u kojoj njihovi večerašnji rivali zauzimaju drugu poziciju sa zaostatkom od pet bodova. Srbija igra sjajno, o čemu svedoči svih sedam pobeda, i odlična gol razlika od 21:4. Teško će Rusima biti da probiju taj bedem, ali se treba setiti i prošlogodišnjeg susreta ovih selekcija, odnosno meča koji je naš tim dobio sa 3:2. Nakon toga, Orlići su na ukupno četiri meča primili samo dva gola.

“Igram patriotsku X2 partiju na naše Orliće”

BiH – AUSTRIJA, sledeća je utakmica koja na kladilački repertoar naše gošće dolazi iz programa Lige B, Grupe 3, Lige nacija. Bosna i Hercegovina je pod rukovodstvom Roberta Prosinečkog, na startu takmičenja došla do veoma bitne pobede protiv Severne Irske od 2:1, golovima Duljevića u 36, i Sarića u 64. minutu utakmice. Austrija nije otišla na Mundijal, ali je od početka godine poražena samo u prijateljskom susretu sa Brazilom. Ove dve selekcije do sada su odigrale tri utakmice, pri čemu je jednom slavila Austrija, dok je dva puta došao X, sa zaokruženim GG ishodima.

“Računam da će i sada doći GG”, poručuje košarkašica.

Već smo na utakmici ŠPANIJA – HRVATSKA. Španija dočekuje vicešampiona sveta Hrvatsku. Furija ovaj susret očekuje u odličnoj atmosferi, s tri boda izvojevana na startu takmičenja, ali i Kockasti mogu da se pohvale dobrim tempom. Hrvatima često prebacuju kako su do finala Mundijala stigli bez trijumfa u 90 minuta igre. U eliminacionoj fazi (dva puta penali i jednom produžeci). Taj segment mogao bi da ima uticaja na konačan ishod susreta u Elčeu, pogotovo ako se setimo kako su Španci pali u finišu meča sa Engleskom, kada ih je De Hea nekoliko puta spasavao. Između konačnog ishoda i golova ovde je bolje birati golove, budući da Dalićev tim već šest utakmica zaredom igra u GG ritmu.

“Pobeda Furije nad Kockastim po mojoj je igračkoj meri”

Žurimo na utakmicu ENGLESKA – ŠVAJCARSKA. Videli smo na Mundijalu kako igraju Švajcaci. Budući da oba tima znaju kako se daju golovi, očekuje se i spektakl u Lesteru koji će Englezi svakako pokušati da iskoriste u cilju dokazivanja da je poraz od Belgije u bici za treće mesto na Mundijalu bio samo prolazna slabost. Kako su fudbaleri iz centralne Evrope u poslednje vreme pobeđivali mahom slabije rivale na gostvanjima, ovde sve miriše na remi. Samo jednom u 2018. godini Švajcarska nije postigla bar jedan gol (protiv Švedske na Mundijalu u Rusiji), a uprkos činjenici da nemaju u timu igrače svetske klase, deluju jako dobro kao celina. Od početka godine Engleska na svom terenu nijednom nije propustila šansu da postigne barem gol pa se i GG kao pcija elegentno nameće.

“Igam, zapravo kombinujem 1X&2+.

ISLAND – BELGIJA, utakmica je Grupe 2, Lige A, Lige nacija. Island nije uspeo da zabeleži pobedu na Mundijalu, a nakon toga doživeo je masivan poraz u Ligi nacija od ekipe Šavajcarske, o čemu najbolje svedoči masivan poraz od 6:0. Belgija je favorit, budući da trečeplasirana ekipa sa najveće svetske smotre fudbala svakako može i mora da ponese taj epitet. Dobro je reći i da su Belgijanci nedavno u prijateljskom susretu savladali Škotsku sa 0:4, i da u svojoj istoriji nisu poraženi od Islanda koji nije slavio od još od januarskog prijateljskog dvomeča s nejakom Indonezijom.

“Jasno je zbog čega igram jak tip 2-2&3+”, poručuje košarkašica.

“Za kraj ostavljamo utakmicu drugog kola Lige C, takmičenja Lige nacija, koga režiraju MAĐARSKA i GRČKA. Oba tima nisu videla Mundijal, a kako su Mađari igrali u minulom periodu, najbolje se vidi iz niza od pet utakmica bez zabeležene pobede. Mašari su poslednji meč izgubili upravo u Ligi nacija, kada su poraženi od Finske s 1:0, dok su Grci istim rezultatom savladali Estoniju. Sećanje na poslednji susret ovog para, vraća nas tri godine unazad, kada su Grci u 10. kolu kvalifikacija za EP, savladali Mađare sa 4:3. Ostaje nam da vidimo koliki otpor Mađari mogu da pruže Grcima koji se po svemu sudeći nadaju pobedi. 

“Mislim o svim opcijama, ali mi najinteresantnije deluje igra koja predviđa 0-2 gola”.

Tako je tipovala Aleksandra Crvendakić, koja je prve košarkaške korake sa samo devet godina napravila u rodnoj Loznici. U poslednjoj polusezoni u dresu Loznice beležila je dabl-dabl učinak u proseku što nije promaklo skautima Crvene zvezde, koji je ubrzo dovode u klub. Za crveno-beli tim zaigrala je od januara 2012. godine. U prvoj polusezoni beležila je 9,7 poena u ligaškom delu i 10,3 u plej-ofu. Sledeće sezone je imala učinak od 11 poena po meču na 29 utakmica u svim takmičenjima, a Crvena zvezda je stigla do četvrtog mesta u plej-ofu, koje joj je donelo plasman u regionalnu ligu. U sezoni 2013/14 Crvena zvezda je osvojila drugo mesto u regionalnoj ligi, a Aleksandra je ostvarila učinak od 14,6 poena, šest skokova, tri asistencije i 1,6 ukradenih lopti u 14 utakmica. Na izboru za najbolju mladu košarkašicu Evrope u 2013. godini je zauzela sedmo mesto, a sledeće godine je na istom izboru bila četvrta. Od maja 2014. godine je igračica mađarskog Šoprona.

I na kraju rezime… Sve kockice složene po ustaljenim MOZZART modelima socijalno odgovornog poslovanja, dovode nas do konstatacije da samo u “Humanitarnom tiketu u podne”, zaključno sa današnjim 824. izdanjem, promovisali 132 dobitna listića. Poslednji u nizu popunio je Bora  Đorđević, pa s ponosom konstatujemo da smo na preko 60 adresa prosledili donacije u iznosu od 7.722.960, 00 dinara. Naravno, to nije sve, jer nastavljamo i s akcijama “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Tako zalazimo bukvalno u svaki kraj, promovišući sport, plemenitost i zdrav način života.

Ne zaboravite, i vi ste deo MOZZARTA, vi ste deo ekipe koja igra na svim terenima, sa najjačim kvotama, u najboljem društvu. Zato zapamtite da je MOZZART deo naših života, i očekujte nas i u vašem kraju…

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše gošće Aleksandre Crvendakić, dobitak će biti doniran i za Dom za penzionere i starija lica, Lukavica, Istočno sarajevo. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 6062 KVM21 Russia M21 - Serbia M21 ds X2 1,49
Uto 20:45 6005 LNA Iceland - Belgium kmb 2-2&3+ 2,05
Uto 20:45 6076 LNA Spain - Croatia ki 1 1,60
Uto 20:45 6085 LNB B&H - Austria tgg gg 1,88
Uto 20:45 6086 LNC Hungary - Greece ug 0-2 1,41
Uto 21:00 6625 MPR England - Switzerland kmb 1X&2+ 1,60
Ukupna kvota20,73

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaAleksandra Crvendakić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara