Humanitarni tiket u podne: Branko Jorović tipuje za lečenje Dragane Majstorović

Vreme čitanja: 4min | sub. 06.03.21. | 12:24

Treneru bogate košarkaške karijere odgovara GG 3+ sa Klasikera

Na parketu je svojevremeno bio pouzdano krilo čačanskog Borca, Pantera iz Železnika, Kavale, Igokee… Zatim je trenirao Bosnu Rojal, Pa Politehniku Jaši, a danas je naš, MOZZART-ov. On je Branko Jorović, dete Čačka, ngrada košarke kome će danas na raspolaganju biti 10.000 dinara kompanijske uplate od koje potencijalni dobitak namenjuje lečenju Dragane Majstorović obolele od karcinoma.

Izabrane vesti

Aplauz za Branka u 1.731. izdanju „Humanitarnog tiketa u podne“ koji je do sada na brojne adrese kroz fond plemenitosti prosledio 18.745.537 dinara. On će se na prvom paru baviti utakmicom AJNTRAHT – ŠTUTGART. Posle kiksa u Bremenu, Adi Hiter će Jovića, Kostića i družinu fokusirati na željeno slavlje protiv uopšte ne tako dobronamerni Štutgart s kojim su prošli put bili primorani na remi. Na pomenutom susretu došla je GG4+ igra, a Štutgart će bez kadrovskih problema u ovaj susret ući osokoljen uzastopnim pobedama nad Kelnom i Šalkeom koji je poražen sa 5:1.

“Igram 3+”, poručio je Branko Jorović, koji je karijeru započeo u čačanskom Borcu, a član FMP Železnika postao je 2003. godine. Sa timom iz Železnika osvojio je nacionalni Kup Radivoja Koraća 2005. godine, kao i Jadransku ligu 2004. i 2006. godine.

Sledi utakmica ELČE – SEVILJA. Ima Elče još šanse da se spase, ali će teško do potrebnih bodova preko Sevilje koja je trenutno četvrta na tabeli Primere. Gostima je u proteklom kolu presela Barsa koja ih je zatim nakon produžetaka, prvo golom Pikea u zaustavnom vremenu, a zatim i overom nokautirala produžecima polufinala Kupa kralja Španije. Bila je to kazna za promašen penal u 73. minutu, pa će Sevilja dati sve od sebe da se iskupi na utakmici sa rivalom koga je posednji put videla i tukla još pre šest godina.

„Dvojka na Sevilju“, lako je prelomio naš današnji gost...

A sada idemo do Holandije, na meč FAJENORD – VVV VENLO. Istina je da Fajenord u poslednje vreme posrće, ali je i fakat da im Venlo kako kadrovski, tako i rezultatski definitivno nije dorastao. Poslednji meč para, Fajenord je u decembru dobio sa 3:0, a domaći će sada biti sigurno nemilosrdni pošto im je potreno slavlje nakon neslavnog poraza od 4:2 koji im je naneo AZ Alkmar.

„Za ovu priliku neka stoji 4+ tip“, konstatuje bivši košarkaš koji je bio akter na Svetskom prvenstvu u Japanu, gde je sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore eliminisan u osmini finala od selekcije Španije. Nažalost, on zbog povrede leđa koju je zaradio na SP nije prošao medicinske testove u španskoj Đironi, pa je klub poništio ugovor vredan više od milion evra.

Idemo do Nemačke, jer poslastica dana svakako je utakmica BAJERN – DORTMUND. Bajern dugo, baš dugo nije bio u ovakvoj situaciji pred bundesligaški Klasiker, najveći derbi nemačkog fudbal. Ima tome, pa verovatno više od pola decenije, iliti otkako je sa Vestfalena otišao Jirgen Klop. Drhte i u Dortmundu! Poraz Ajntrahta na Vezeru i lagani trijumf Borusije nad Arminijom popravili su donekle situaciju (zaostatak za četvrtim mesto sada je samo tri boda), međutim novi poraz značio bi ogroman korak unazad. Dotmundu na ruke ne idu četiri uzastopne pobede na mečevima para koji je dva puta uzastopno donosio po 5+ tip.

„Odigraću GG3+“...

Inače, košarkaški as koji danas tipuje na trenu MOZZART plemenitosti, svojevremeno je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Međutim, zbog neizlečene povrede i dugog oporavka nije odigrao nijednu utakmicu. Tako je bilo, a šta će biti na poslednjem današnjem parz, u ime Branka Jorovića definisaće utakmica OSASUNA – BARSELONA. Dembele, Mesi, pa i navijači očekuju da će Barselona lagano da završi posao sa Osasunom za koju neće zaigrati Brašanac. Bilo je tako i u novemru kada je Barselona vratila Osasuni milo za drago za julski poraz. Poslednji meč para Barsa je dobila sa 4:0, s tim što valja reći da je Grizmanu zbog ofsajda tada jedan gol bio poništen. 

„Za kraj, priču završavam uz 3+ tip“

Toliko od Branka Jorovića o čijoj sportskoj karijeri ćemo hronološkim redom izneti još neke podatke. Naime, naš današnji gost je 2008. Godine zaigrao za Olimpijas iz Patre, da bi u martu iste prešao u ekipu Svislajon Takova gde ostaje do kraja sezone 2008/09. Za sezonu 2009/10. prelazi u čačanski Borac, da bi narednu sezonu proveo u Kavali. Već 2011/12. provodi u ekipi Braunšvajga. Od 2012. do 2015. igrao je za Igokeu i sa njima tri puta osvojio prvenstvo a dva puta kup BiH. Takođe je u sezoni 2012/13. sa Igokeom osvojio prvo mesto u regularnom delu Jadranske lige.

Sezonu 2015/16. počinje u čačanskom Borcu, da bi u decembru iste kalendarske godine prešao u rumunski Kluž. Nakon što je povredio prednje ukrštene ligamente, u martu 2016. objavio je kraj karijere.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Branko Jorović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnoj fondaciji “ALEPH”. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,87, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara