Humanitarni tiket u podne: Dejan Dedić za Dnevni boravak za decu i omladinu ometenu u razvoju “Sunce” u Prokuplju

Vreme čitanja: 6min | čet. 08.04.21. | 12:00

Srpski glumac od Arsenala očekuje keca, a od Liona dvojku

Trenirao je sve što mu je palo pod ruku ili nogu. Tako da se oprobao u odbojci, košarci, fudbalu i kik – boksu. Bio je golman i to mu je bila velika ljubav pored glume. Uzora je, naš današnji plemeniti kladilac Dejan Dedić, imao mnogo, kao i sada, u sportu, a i u glumi. Tu su bila braća Grbić, Sale Đorđević, Bodiroga, Škrbić, Šapić, Vidić, Mijatović, Piksi Stojković…

Izabrane vesti

“U principu svi naši zbog kojih nam je srce igralo i zbog kojih smo vikali na trgovima i skakali od radosti, ali i povremeno plakali, sve ono što ide uz sport. A onda mi je Novak Đoković postao neprikosnoven, jer sam ga pratio od momenta kad se pojavio, i nekako kako je on rastao tako sam i ja išao uzlaznom linijom. I sve što je uradio mislim da zaslužuje maksimalno poštovanje i divljenje, nekako je pravi šampion sa velikim Š, u svemu”, ističe Dedić i prelazi na plemenito tipovanje.

U 18.00 sati igraju MALATIJA – FENERBAHČE. Fener oslabljen ulazi u duel, a nakon remija i trijumfa. Domaći su ostvarili nerešen ishod i poraz. U decembru je bilo 3:0, ali za Malatju. Ukupni skor je 3:1:4.

“UG 3+”. 

Naš plemeniti kladilac od rođenja navija za Crvenu zvezdu. Pošto je iz Prokuplja nije mogao da dane provodi na Marakani, ali ga to nije sprečavalo da se baca po kauču u delirijumu kada je Žigić dao gol Romi sa pola terena, kad Stojke uhvati ‘živu’ loptu Kasanu, kad Pantelić da glavom gol PSV – u, ili Đokić Milanu, ali i da se ubije od plakanja kad je eliminiše Strazbur. Idemo dalje sa dobrotvornim tipovanjem, HANOVER – VIRCBURGER. Kikers ima 20 bodova manje od domaćih koji su u sredini tabele. Hanover je ostvario poslednja tri remija dok je gost imao dva poraza bez datog gola. Ipak, poslednji duel je pripao gostima, bilo je 2:1.

“Tri plus”.

Dedić ima više omiljenih utakmica, finale u Indijanapolisu kada je košarka u pitanju, Zvezda – Jang Bojs na Marakani, naravno, bio je prisutan. A generalno sve pamti i u svemu uživa. Što se tiče pozorišta, svaka od premijera mu je podjednako draga, to isto važi i za film. U19.00 sati igraju RED STAR – LION. Reč je o utakmici osmine finala kupa Francuske. Red Star jeste na šestoj poziciji, ali je izgubio poslednju utakmicu. Inače, klub je osnovan 1897. godine. Osnivač je bio čuveni Žil Rime, prvi predsednik francuskog Saveza i predsednik FIFA. Za Red Star svojevremeno je nastupao Safet Sušić, ali i Diabi, Sisoko, Song…Lion je ostvario remi na svojoj poslednjoj utakmici. Pre dvadeset godina Lion je slavio sa 2:1

“Dvojka”.

Celog života sport, kako nacionalni, tako i klupski naš glumac doživljava previše lično, i takav je. To ga nekako ili previše raduje ili potpuno smoždi da mu propadnu dani zbog toga. Ali nikad nije odustao od gledanja utakmica. Na “ćalca” je, jer je Dedić senior bio u punoj snazi kad je Zvezda bila prvak sveta, a Dejan se tek rodio. Na krilima te slave stalno čeka da se to čudo ponovi, čekam i dalje. Ali zato može da prihvati kad PSŽ demolira Zvezdu. Što se tiče uloga, ima više dragih. Izdvaja, od pozorišnih Spasoja u Pokojniku u režiji Igora Vuka Torbice. Kada su televizijske serije u pitanju, draga mu je uloga Lazara u Močvari, u režiji Olega Novkovića. I drag mu je Salko u Tomi, u režiji Dragana Bjelogrlića iako ne zna još ni kako je to ispalo.  ARSENAL – SLAVIJA P. je naredni meč iz Lige Evrope. Klub iz Praga je desetkovan. Liverpul je dobio Arsenal sa 3:0 dok je Slavija u seriji od preko 20 mečeva bez poraza. Poslednji okršaj okončan je bez golova. Mislimo i na poslednju utakmicu Slavije, ali i na poslednji duel dva rivala. Pre toga bilo je 7:0 za Tobdžije.

“Pobeda Arsenala, kec”.

Za kraj plemenitog tipovanja u 21.00 sat startuje duel AJAKS – ROMA. Vučici izostaje sedam, a Kopljanicima trojica igrača. Ajaks nije izgubio na 24 poslednje utakmice. Roma je poražena od Napolija, pa odigrala 2:2 sa Sauolom. Poslednji okršaji večerašnjih rivala okončani su sa 1:1 odnosno pobedom Ajaksa od 2:1.

“Tri plus”, zaključuje tipovanje naš gost uz napomenu Nema predaje, samo uspona i padova. Kad je najteže, nastavi da se krećeš”. 

Potencijalni dobitak Dejan namenjuje za Dnevni boravak za decu i omladinu ometenu u razvoju “Sunce” u Prokuplju , a mi ga upoznajemo sa Mozzartovim društveno odgovornim poslovanjem.

Kompanija je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake na utakmici Srbija – Portugalija. Traka je izlicitirana za 7.500.000 dinara, a suma je namenjena za lečenje bebice Gavrila Đurđevića koji boluje od SMA.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.245.237 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima. U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić i Nenad Nerandžić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.    

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece “Naša radost 4+”, Šipovo. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Piše: Đurđe MEČANIN/Mloš MLIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tikettiket u podnebet analizasportsko klađenjeDejan Dedić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara