Humanitarni tiket u podne: Dejan Džoli Mijatović tipuje za Iliju Milanovića

Vreme čitanja: 6min | ned. 15.01.23. | 10:15

Trener Borac Mozzarta očekuje plemeniti dobitak od 87.400 dinara

Na veliku radost iskrenih navijača Borac Mozzarta nekadašnji igrač i trener čačanskog abaligaša, Dejan Mijatović, ponovo je seo na klupu matičnog kluba. U radu popularnom Džoliju pomažu Ivan Drobnjak, Miroslav Mile Milić i Darko Luis Bogićević, koji kao i do sada radi na fizičkoj spremi košarkaša.

Imenovanje novog trenera inspirisalo nas je da Mijatovića pozovemo da gostuje u Mozzartovom Humanitarnom tiketu u podne.

Izabrane vesti

“Drago mi je što sam opet na klupi Borac Mozzarta jer je Čačak veliki grad košarke. Sa jedne stane ogromno zadovoljstvo, ali i obaveza jer je Čačak dao mnogo u svetskim košarkaškim okvirima. Preuzeo sam tim u specifičnom trenutku, da ne kažem teškom, ali to je sastavni deo trenerskog posla. Čovek mora da shvati kada je delikatan trenutak, preuzme obavezu. Ponavljam, za svakog trenera je veliko zadovoljstvo biti na mestu šefa stručnog štaba Borac Mozzarta i uz to velika obaveza”, rekao nam je nedavno Dejan Mijatović.

Sa Mutom Nikolićem nekada ste uspešno vodili i mlađe reprezentativne selekcije.

“Drgan Šakota me pozvao da pomognem Miroslavu Nikoliću što je donelo evropsko zlato u Izmiru. Bili su tu Peković, Veličković, Tadija Dragićević, Bakić, Tepić…Sledeće sezone, 2007. godine, samostalno sam bio prvak na EP u Madridu sa Milanom Mačvanom, Stefanom Stojačićem, Filipom Čovićem…ta godina je bila godina rekorda. Sa svim selekcijama naša reprezentacija je bila zlatna. Dolaskom Dejana Bodiroge na mesto potpredsednika, zaduženog za mušku košarku, postajem profesionalni trener u savezu. Kroz moje ruke prošlo je preko 700 igrača, a uzeli smo sedam medalja. Postali smo svetski vicešampioni u Rigi i bronzani u Viljnusu. Srebrni smo bili u Manhajmu, u Pragu smo bili drugi jer smo igrali sa SAD – om. Najkvalitetniji deo karijere bio je kada sam sarađivao sa Dejanom Bodirogom i Draganom Tarlaćem”, dodaje Mijatović i prelazi na dobrotvorno tipovanje.  

U 12:30 igraju SASUOLO – LACIO. Neboplavni imaju skoro duplo više bodova od domaćih. Oba tima su oslabljena, Sasuolo je poražen u Firenci, Lacio je odigrao nerešeno, 2:2. Poslednja dva duela okončana su rezultatom 2:1. Poslednji put pobedio je Lacio.

“UG 3+”.  

U16:00 u Belgiji se igra GENT - KORTRAJK. Gent ima 31 bod, 13 više od rivala. Ipak, u kupu Gent je poražen sa 4:0, a gosti sa 1:0. Na poslednjem međusobnom okršaju slavio je Gent sa 4:0. Lemajić nedostaje kod Genta, a gosti su prilično oslabljeni.

“KMB I1-3&II1-3”. 

Sada smo na Ostrvu, TOTENHEM – ARSENAL. Tobdžije su prvi sa 44 poena dok Pevci imaju 11 bodova manje. U oktobru je bilo 3:1 u korist Arsenala koji je svoj poslednji duel dobio sa 3:0, a Totenhem, od poslednjih rezultata, ima 4:0 i 1:0. Veće kadrovske probleme ima domaći tim.

“UG 3+”. 

I poslednja stanica je u Francuskoj, REN – PSŽ. I u ovom paru imamo jednog lidera lige, PSŽ je vodeći sa 47 bodova i samo jednim porazom na deset mečeva. Nakon dva trijumfa Ren je doživeo neuspeh kao i na poslednjem okršaju.

“KI 2”, završava humanitarno tipovanje Džoli Mijatović.

Mijatović je tokom igračke karijere, do sezone 1990./91. bio najbolji strelac svih liga.

“Postigao sam 780 poena na 26 utakmica, u proseku po 30 poena”.

Današnji potencijalni dobitak je 87.400 dinara koji trener Borac Mozzarta usmerava za Iliju Milanovića, 76 na 2407, Humanost bez granica.

Nakon što su postali dobitni Mozzartovi dobrotvorni listići strelca Damira Mikeca, košarkaša Nikole Kalinića, 3x3 šampiona Marka Brankovića, nekadašnjeg predsednika OSS Zorana Gajića, poznate voditeljke Nataše Miljković, trenera Faruka Hadžibegića i fudbalerka Nina Matejić postala je Mozzarova pobednica. U našem humanitarnom nizu 371. po redu.

Kompanija Mozzart, samo kroz humanitarni tiket, donirala je tačno 27.339.358 dinara.

Kada je Mozzartov humanitarni rad u pitanju učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima, potom respiratore… Takođe, bili smo, a i trenutno smo, naslovni sponzori KK Partizan, KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan, Mozzartbet Super lige Srbije…

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, pomažemo UDUS, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih terena, 91. po redu, kod Arene, poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića. Nedavno je Mozzart otvorio novi teren (92.) u Kraljevu. Dobio je ime po Vasiliju Vasi Miciću! Čuvena Mozzartova akcija nastavlja se otvaranjem 93. renoviranog igrališta, posvećenog kapitenu košarkaške reprezentacije Vladimiru Lučiću, ali i 94. obnovljenog terena u Novom Sadu koji se posvećuje našim zlatnim 3x3 basketašima. Maštali su stanovnici Žagubice da se košarkaška lopta zakotrlja i u njihovom mestu. Želje uz pomoć kompanije Mozzart postaju stvarnost i 95. teren u okviru društveno odgovorne akcije „Sto terena za jednu igru“otvoren je u Žagubici. Sve zasluge idu Filipu Iliću koji je sastavio pobednički tiket u igri „Osvoji teren, budi pobednik“.

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić, Inspektor Blaža, Maja Zmaja Stojanović, Nikola Kalinić, Milorad Popović, Vedran Borovčanin, Milan Petrović, Aleksandar Todorović, Aleksander Sekulić, Lazar Marković, Vladan Zec, Vukašin Vule Mandić, Stefan Kovačević, Nataša Miljković i Zoran Gajić.

MOZZART–ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolele od malignih i retkih bolesti – ZVONČICA. Interesantno, za ZVONČICU je “prošao” drugi rekordni dobitak u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne od 726.200, 00 dinara.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u BiH. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za FK DOBRI ROMI, Tuzla. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne! U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Pišu: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara